Baanpermissie Golf in 1 dag

Altijd al willen golfen? En het liefst deze zomer al de baan in? Haal dan je baanpermissie golf in 1 dag op golfbaan Tespelduyn. Tijdens deze cursus baanpermissie leer je alle basisvaardigheden uitvoeren en toepassen op de golfbaan. Van de swing tot het chippen en het putten. Natuurlijk ben je nog geen Tiger Woods en zijn de clubkampioenschappen misschien nog iets te ambitieus, maar je kan na deze dag verder lessen en vooral Tespelduyn ontdekken.

  • Oefen de basistechniek
  • Uitleg van de basistheorie van golf
  • Begeleiding van een golfprofessional
  • Toegang tot de parkholes of de Bloembollenbaan

De stappen na de baanpermissie golf in 1 dag?

Na de baanpermissie cursus kan je op Tespelduyn golfen, maar nog niet op andere golfbanen. Daarvoor heb je een handicap nodig. Onder golfers ook wel bekend als het GVB (Golfvaardigheidsbewijs).

De eerste stap is dus Handicap 54 te behalen, zodat je overal in Nederland mag spelen. Dat betekent dat je een hole kan lopen in par + drie slagen. Dus stel de hole is een par 3, dan heb je zes slagen om te scoren op de hole.

De trainingen worden gegeven als groepsles, maar zijn ook individueel te boeken bij onze golfschool.

Hoe snel zak je in handicap?

Dat ligt aan de speler, het trainen, de lessen. Maar er zijn maar weinig natuurtalenten die binnen zes maanden single handicap zijn of zich aanmelden voor de Europese Tour. Golf is vooral geduld hebben. Leren van je fouten, maar bovenal plezier hebben.

Ben je trouwens benieuwd of je de regels van golf al een beetje kent? Doe dan eens de spelregelquiz van Golf.nl

Baanpermissie parkholes of Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn ligt in het hart van de Bollenstreek, Noordwijkerhout. Ons golfcentrum ligt tussen Noordwijk en Lisse in. Ideaal te bereiken en met ruime parkeervoorzieningen. De golfbaan beschikt over drie korte parkholes, ideaal om het golfen te leren. De parkholes liggen net naast de driving range en voor ons restaurant. Daarnaast is er de Bloembollenbaan. Die bestaat uit negen holes. Afwisselend par 3 en par 4 holes.

Het is mogelijk om baanpermissie te krijgen voor alleen de Parkholes.
Deze cursus van 1 dag is €99,-

Je kunt ook je baanpermissie in 1 dag halen voor de 9 holes baan.
Deze cursus is €159,-

Data bekijken of boeken? Doe je met deze links.

Baanpermissie Parkholes Baanpermissie 9 holes baan

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd