De leukste golf bedrijvencompetitie weer van start

Voor de vijfde achtereenvolgende keer organiseren Golfbaan Tespelduyn en digitaal platform Zaken voor Zaken de Rabobank DBB Cup. De leukste bedrijvencompetitie voor golfers gaat vanaf maart weer van start.

Het gehele seizoen golfend netwerken wanneer het ú uitkomt. Een uitstekende mogelijkheid om op ontspannende wijze nieuwe relaties te leren kennen met dé netwerksport bij uitstek! Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en uitgever John van der Tol zijn de initiatiefnemers. Rabobank Bollenstreek heeft ook dit jubileum jaar haar naam verbonden aan de bedrijvencompetitie.

Opzet Rabobank Duin-& Bollenstreek Business Cup

Een bedrijf meldt zich aan voor de DBB Cup per team van 2 personen. Uiteraard is het mogelijk om als team in wisselende samenstellingen te spelen. Tevens kunnen per bedrijf meerdere teams meedoen. In de periode maart t/m september worden ongeveer tien wedstrijden gespeeld, inclusief de gezamenlijke finaledag op zaterdag 3 oktober. De teams nodigen elkaar zelf uit. De wedstrijden worden in teamverband gespeeld met de spelvorm “beste bal telt”. Iedere speler speelt zijn eigen kaart, aan het einde van de ronde worden de beste scores per team per hole ingevuld waarbij er minimaal 4 scores van iedere speler moet worden gebruikt. Er wordt gespeeld met een maximum van handicap 36, er is 3/4 handicapverrekening van toepassing met een maximum van 9 slagen per 9 holes.

Opening/loting

Op 16 maart worden de deelnemende teams op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn onder het genot van een hapje en een drankje ontvangen voor de loting van de DBB Cup. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers uitleg over de competitie en de deelnemers ontvangen aansluitend de contactgegevens van de andere teams uit hun poule. Op de finaledag wordt de laatste en beslissende wedstrijd gespeeld met aansluitend een borrel, prijsuitreiking en gezamenlijk diner.

Informatie en aanmelden

Deelnamekosten per team van 2 personen aan deze unieke bedrijvencompetitie bedragen € 225,- excl. BTW.  Tespelduyn jaarkaarthouders zijn vrij van greenfee, voor de vrije golfers worden losse greenfees  berekend. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Peter Duivenvoorde via 0252-241333 of events@tespelduyn.nl of met John van der Tol via 06-24666316 of john@zakenvoorzaken.nl

Meedoen in 2020?

INSCHRIJVEN