Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugd Open Golfdag

6 april | 14:00 - 17:00

Jeugdgolf Golfschool Tespelduyn

Ontdek op 6 april samen met je kinderen de golfsport op Tespelduyn!

Tespelduyn nodigt ouders en kinderen uit om de wereld van golf te ontdekken tijdens de Open Golfdag speciaal voor de jeugd op 6 april 2024 vanaf 14:00 uur. Deze unieke dag biedt gezinnen de kans om samen plezier te beleven en kennis te maken met de prachtige faciliteiten van Golfbaan Tespelduyn.

Tijdens de Jeugd Open Golfdag zullen jonge kinderen onder begeleiding van ervaren golfprofessionals de basisbeginselen van golf leren. Van het zwaaien met de club tot het rollen van de bal op de green; elke deelnemer krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te genieten van het spel, terwijl ouders aanmoedigen en meedoen.

Naast golflessen staan er ook leuke en interactieve activiteiten op het programma, zoals spellen, wedstrijden en prijzen, speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en het plezier van jonge kinderen te stimuleren. De Open Golfdag belooft een gezellige en stimulerende sfeer te bieden waar gezinnen samen kunnen leren, plezier kunnen hebben en mooie herinneringen kunnen creëren.

“We zijn opgetogen om gezinnen uit te nodigen voor onze Jeugd Open Golfdag en samen met hen de magie van golf te ontdekken hier bij Golfbaan Tespelduyn,” aldus de heer Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn. “Golf is een sport die families samenbrengt en we hopen dat deze dag een inspiratie zal zijn voor ouders en kinderen om samen van het spel te genieten.”

Naast de traditionele golfactiviteiten zullen er ook spannende spellen aanwezig zijn, waaronder Golfdart, Snoepgolf, Hole in the Wall en Sla je slag, die zorgen voor nog meer plezier en avontuur voor alle deelnemers, groot en klein.

De Jeugd Open Dag op Golfbaan Tespelduyn belooft een dag te worden vol plezier, ontdekking en kostbare momenten voor gezinnen met jonge kinderen. Kom en doe mee aan deze bijzondere dag en beleef samen de opwinding van de golfsport!

MEER INFORMATIE over DE JEUGD GOLF op Tespelduyn

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Golfbaan Tespelduyn
Tespellaan 53
Noordwijkerhout, zuid-holland 2211VT Nederland
+ Google Maps

Organisator

Golfbaan Tespelduyn
Telefoon
0252-241333
E-mail
receptie@tespelduyn.nl
Bekijk de site van Organisator