FootGolf Tespelduyn

FootGolf voor iedereen

FootGolfen op de 18-holes FootGolfbaan bij Tespelduyn. Golfbaan Tespelduyn heeft in samenwerking met Jim Kuipers van The FootGolf Motion een officiële 18-holes FootGolf baan aangelegd. Jim Kuipers is 3-voudig Nederlands Kampioen en in 2016 werd hij Europees FootGolf kampioen. 

FootGolf is de combinatie van voetbal en golf, waarbij het de bedoeling is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole zien te krijgen. FootGolfen doe je op de golfbaan en in plaats van een golfbal en golfclubs speel je met een voetbal en je voeten. De FootGolf holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone golfholes! Jong of oud, wel of geen ervaring, man of vrouw; iedereen kan FootGolfen en bovendien is FootGolf een van de snelstgroeiende sporten ter wereld.

De FootGolfbaan is uniek in zijn soort en wordt door veel ervaren FootGolfers als één van de mooiste banen ter wereld bestempeld. De FootGolfbaan heeft 18 uitdagende holes met een totale lengte van 2.120 meter en een hoogteverschil van maar liefst 23 meter. De baan beschikt over 5x par3, 10x par 4 en 3x par 5.

FootGolf is de ideale activiteit voor een gezellig en sportief uitje met jouw team, collega’s, relaties, familie of vrienden.

Wil je een ronde FootGolfen op de 18-holes golfbaan bij Tespelduyn en ook proberen om een par of birdie te maken? Op de prachtige 18 holes FootGolfbaan kunnen groepen terecht vanaf 10 personen. Onze ervaren FootGolf pro’s van The FootGolf Motion behoren zonder uitzondering tot de Nederlandse top en zij begeleiden de groepen in de baan. Zij zorgen voor speluitleg en materiaal (ballen en scorekaarten) en uiteraard geven zij tips in de baan.

Goed om te weten

  • FootGolfen op de 18-holes golfbaan bij Tespelduyn kan vanaf 10 personen
  • Minimumleeftijd is 14 jaar
  • Voor alle materialen (excl. kleding en schoenen) wordt gezorgd
  • Uitsluitend op aanvraag, dus NIET online te reserveren. Dit houdt in dat bovenstaande knop “Reserveren”  niet gebruikt kan worden voor FootGolf reserveringen, maar uitsluitend voor golfreserveringen.
  • Afhankelijk van beschikbaarheid van de golfbaan
  • In de regel alleen op zaterdagen en zondagen na 17:00 uur*
  • Voetbalschoenen zijn niet toegestaan en sportschoenen of kunstgrasschoenen zijn ideaal
  • Een ronde van 18 holes duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur
  • Bekijk hier de spelregels

*Voor groepen vanaf 40 personen zijn andere dagen mogelijk.

Arrangementen

Puur
9-Holes € 22,50 18-Holes € 32,50

Speluitleg en begeleiding, materiaalgebruik & greenfee FootGolf

Birdie
9-Holes € 24,50 18-Holes € 34,50

Speluitleg en begeleiding, materiaalgebruik, greenfee FootGolf & 2x bittergarnituur

Eagle
9-Holes € 39,50 18-Holes € 49,50
Speluitleg en begeleiding, materiaalgebruik, greenfee FootGolf, 2x bittergarnituur & Tespelduynburger of kipsaté met frites en sla

Hole in one
(vanaf 25 personen) 9-Holes € 51,75 18-Holes € 61,50
Speluitleg en begeleiding, materiaalgebruik, greenfee FootGolf, 2x bittergarnituur & Barbecuebuffet Tespelduyn

Met jouw team, collega’s, relaties, familie of vrienden een heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug zult denken? Laat ons dan jouw perfecte FootGolf-uitje organiseren!

Klik hier voor het reserveringsformulier

FootGolf outfit

FootGolf heeft een eigen uitstraling en men speelt in deze outfit; polo, nette korte broek (geen sportbroek) en kousen tot aan de knie. In de koudere maanden speelt men veelal met maillot of trainingsbroek. Het is mooi indien u zich kleedt in de FootGolf-stijl, maar het is zeker niet verplicht.

FootGolf in verenigingsverband

The FootGolf Motion streeft ernaar om FootGolf nog toegankelijker te maken en heeft haar thuisbasis op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.

Klik hier voor meer informatie over FootGolfen in verenigingsverband.

Heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug kunt denken?

Reserveer jouw FootGolf uitje!