Welkom bij de Golf-Pas

Uiteraard danken wij je voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen wij je veel plezier met de Golf-Pas!

Tespelduyn Web-App

Met de Tespelduyn Web-App kun je eenvoudig en snel inschrijven voor wedstrijden, wedstrijdscores invoeren, de baanstatus bekijken, etc. Klik hier voor meer informatie en uitleg over installatie van de app op jouw telefoon.

NB: Voor het registreren van jouw handicap gebruik je de Golf.nl app.

Ervaar ook het gemak van 24 uur per dag online starttijden boeken en voeg Golfvrienden toe

Reserveer een starttijd via Starttijd reserveren en log in met onderstaande inloggegevens:

E-mail: het door jou opgegeven emailadres (%%email%%)
Wachtwoord: welkom

Indien je reeds een eigen account hebt dan houd je uiteraard het reeds bestaande wachtwoord.

Een volledige uitleg over online starttijden boeken en het toevoegen van Golfvrienden, zgn. Buddy’s vind je op Uitleg online reserveren. Het toevoegen van Buddy’s zorgt voor optimaal gemak bij het boeken van starttijden!

Social Media

Je blijft optimaal op de hoogte door ons ook te volgen op Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn. Wij hebben accounts voor zowel het landgoed als de golfbaan.

Samenwerking met collega-golfbanen

Onze (business-)jaarkaarthouders van de Bloembollenbaan maken veelvuldig gebruik van het spelen op basis van gereduceerd greenfee-tarief op onze partner-golfbanen waarmee wij samenwerken.

Alle partner-golfbanen, informatie en de aantrekkelijke kortingen vind je op Partner Golfbanen.

NB: Helaas gelden deze gereduceerde tarieven niet voor Golf-Pas houders

Wedstrijdkalender

Alle informatie over onze golfwedstrijden, -competities en activiteiten vind je hier.

Golfschool Tespelduyn

Onze golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal, Rik Zirkzee en Mitchell Schoorl staan klaar om alle kneepjes van het golfen te leren. Alle informatie, ook over het online boeken van golflessen, vind je op Golfschool Tespelduyn.

Handicapregistratie en vele voordelen via ClubNL

Heb je nog geen handicapregistratie? ClubNL, ons samenwerkingsverband met 5 andere golfbanen, biedt NGF-handicapregistratie met vele voordelen;

 • Elk jaar een gratis 18-holes greenfee op een van deze 6 golfbanen;
  • Golfbaan Sluispolder – Alkmaar
  • Golfpark Wilnis – Wilnis
  • Landgoed Bleijenbeek – Afferden
  • Landgoed Welderen – Elst
  • Golfbaan de Kroonprins – Vianen
  • Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
 • Kortingen op greenfee-tarieven op 6 ClubNL-banen
 • Een spaarkaart; voor elke betaalde greenfee ontvang je een stempel en zodra je 6 stempels hebt gespaard speelt je de 7e ronde gratis op een van bovenstaande golfbanen!

Het jaarlidmaatschap van ClubNL kost € 90 en de waarde van het jaarlijkse gratis greenfeevoucher vertegenwoordigt een waarde tot liefst € 83 (weekendtarief 18-holes ‘prime-time’ op Landgoed Bleijenbeek). Daarmee is ClubNL de beste keuze voor jouw handicapregistratie. Alle informatie is te vinden via ClubNL

Als laatste een vriendelijk verzoek om je altijd voor het starten te melden bij de receptie. De receptie opent om 8.30 uur. Ben je een ‘vroege vogel’ dan kun je gewoon starten en meld je na de golfronde bij de receptie. Mocht je vragen, wensen of opmerkingen hebben dan kun je bij onze receptie terecht. Dat kan tijdens het volgende bezoek maar ook via receptie@tespelduyn.nl of 0252 241333. Wij vertrouwen erop je met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen je veel golfplezier op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn!