Beginnen met golf in Noordwijkerhout

Wat leuk dat je wilt beginnen met golf!

Ben je geïnteresseerd in het beginnen met golfen en woon je in of nabij Noordwijkerhout? Dan is dit de perfecte tijd om te starten! Golfen is niet alleen een fantastische sport die zowel je mentale als fysieke vaardigheden aanspreekt, maar het biedt ook een unieke kans om creatief te zijn in de vrije natuur.

Waarom Golfen op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout?
Tespelduyn biedt een prachtige en toegankelijke golfbaan die perfect is voor zowel beginners als gevorderde spelers. Of je nu alleen speelt, met vrienden of met familie, golf is een sport die je op alle leeftijden kunt beoefenen. Elke dag op de golfbaan is anders, waardoor geen enkele speeldag hetzelfde is.

Begin vandaag nog met golf!
Klaar om te beginnen met golfen en de greens van Tespelduyn te betreden? Ontdek de voordelen en start vandaag nog op Golfbaan Tespelduyn. Bekijk onze speciale introductieprogramma’s voor nieuwe golfers en laat je betoveren door de pracht van golfen in Noordwijkerhout. Zien we jou binnenkort op de baan?

Ontdek golf op Tespelduyn

Op Tespelduyn kun je de golfsport regelmatig Ontdekken waarbij je gratis met anderen kunt kijken hoe leuk golfen is. Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Of misschien wil je met een groepje een eigen golfclinic organiseren. Ook dat kan!

Gratis golf ontdekken

In zes lessen de golfbaan op? Dat kan met Golfstart!

Golfstart is een landelijk lesprogramma waar je aan de hand van zes golflessen voor een vaste lage prijs kan beginnen met golf! Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een goede introductie in golf te geven. Tijdens de laatste (baan)les krijg je Baanpermissie voor onze Parkholes!

Meer informatie over Golfstart

In 1 dag leren golfen en zelfstandig de Parkholes kunnen spelen?

Dan is de 1-daagse golfcursus Baanpermissie Parkholes à € 99 de ideale basiscursus! In de 1-daagse cursus leer je de basisbeginselen van het golfen. Na afloop van de cursus ontvang je de baanpermissie voor de Parkholes en kan je zelfstandig op de Parkholes op Tespelduyn spelen.

IN 1 DAG JOUW BAANPERMISSIE HALEN

Wil je een les boeken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Les boekenContact Golfschool Tespelduyn

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd