Golfregelexamen

Theorie-Avonden en Theorie-Examen

Bij het beoefenen van golf hoort ook het afleggen van het golfregel-examen. Zodra je baanpermissie hebt verkregen tijdens bijvoorbeeld de Golfstart cursus en je slaagt voor het golfregel-examen, ontvang je baanpermissie met handicap 55. Vanuit deze baanpermissie kun je scorekaarten lopen en deze invoeren in de Golf.nl app.

Regelmatig worden ‘Theorie-Avonden’ aangeboden op wisselende avonden van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Golfregel-examen

Het golfregel-examen beoordeelt of je voldoende kennis hebt van de étiquette en regels van het golfspel. Het spel moet op een eerlijke en consistente manier worden gespeeld waarbij afspraken worden gemaakt voor een plezierige en veilige ervaring; dit wordt aangeduid als golfétiquette. Het is dus van groot belang dat iedereen bekend is met deze basisregels. Bij Golfbaan Tespelduyn kun je theorielessen volgen en het NGF theorie-examen afleggen.

 

INSCHRIJVEN VOOR EEN THEORIE-avond EN/OF EXAMEN Contact Golfschool Tespelduyn

Oefenen en studeren is essentieel

Indien je je wilt voorbereiden op het regelexamen door online oefenexamens te maken, adviseren we je om gebruik te maken van de online oefenexamens die beschikbaar zijn op de website van Golf.nl.

De examens vinden regelmatig plaats om 20.00 uur. Je hebt 45 minuten de tijd om 30 vragen te beantwoorden. De deelnamekosten bedragen €42,50 per persoon per examen, inclusief een theorieles.

Wil je het theorie-examen boeken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Examen boekenContact Golfschool Tespelduyn