Golfseizoen van start

Het golfseizoen is gestart op Golfbaan Tespelduyn!

Op Golfbaan Tespelduyn zijn er verschillende wedstrijden en competities die voor iedereen met minimaal HCP 54 of Tespelduyn Baanpermissie toegankelijk zijn.

Komende wedstrijden

Inschrijven voor de wedstrijd gebeurt via de Tespelduyn Web App

Vrienden- & vriendinnenwedstrijd

Een wedstrijd waarbij jaarkaarthouders 1 golfende vriend(in) gratis mee kunnen nemen om (nader) kennis te laten maken met Golfbaan Tespelduyn.

Aanmelden voor de vrienden- & vriendinnenwedstrijd

Kom gezellig golfen met een groep heren of dames  op Golfbaan Tespelduyn?

De heren- en damesclub bestaan uit enthousiaste golfers die plezier hebben in het golfspel. De start is shotgun met als prettig gevolg dat er gezamenlijk in een gezellige sfeer nagesproken kan worden. Op maandagochtend komen de heren bij elkaar en op dinsdag de dames. De dames starten op 5 april met de zomercompetitie.

Heren Dames

Zomer Avond Competitie

Ontspannen en informele competities om kennis te maken met het spelen van golf in wedstrijdverband. Het is leuk om steeds met andere mensen te spelen uit verschillende handicapcategorieën en wij spelen ook met mannen en vrouwen door elkaar. Het is een uitstekende manier om andere golfers van Tespelduyn te leren kennen. Juist ook bedoeld voor de beginnende golfers. De 1e speeldag is donderdag 7 april.

Zomer Avond Competitie

Wednesday Scramble Tespelduyn

Golfen in teamverband, gezellig borrelen en genieten van een heerlijk gerecht.

Future Cup

Een competitie speciaal voor golfers van 18 t/m 30 jaar. Een uitstekende manier om andere golfers van jouw leeftijd (beter) te leren kennen.

Wednesday Scramble Tespelduyn Future Cup

Een matchplay competitie over 9 rondes

Om iedereen gelijke kansen te bieden wordt er gespeeld met handicap-verrekening. Bij Matchplay gaat het om het verschil in de playing handicap. Bijvoorbeeld speler A heeft playing handicap 5 en speler B playing handicap 8. Speler B krijgt dan 3 slagen mee op de 3 moeilijkste holes.

Matchplay competitie

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd