Greenfee-actie

Onze greenfee-actie is verlopen

De greenfee-actie mag dan wel zijn verlopen, maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten van een onvergetelijke dag op Golfbaan Tespelduyn.

Boek jouw starttijd

Reserveer eenvoudig jouw plek voor een onvergetelijke golfdag op Golfbaan Tespelduyn. Mis deze kans niet om te genieten van de perfecte combinatie van sport, natuur en ontspanning. Ontdek onze golfbaan, beleef jouw passie voor golf en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. We verwelkomen jou graag bij Golfbaan Tespelduyn, waar jouw golfavontuur begint!

Starttijd reserveren

Ontdek de lekkerste lunch- en dinergerechten

Ontdek bij Tespelduyn niet alleen een prachtige golfbaan maar ook een culinaire ervaring om van te smullen! Laat je verrassen door onze heerlijke lunch- en dinergerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Van smaakvolle salades en hartige sandwiches tot verrukkelijke hoofdgerechten en heerlijke desserts; bij Tespelduyn is er voor ieder wat wils. Geniet van een smaakvolle maaltijd in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras en laat je verwennen met de lekkerste gerechten die Tespelduyn te bieden heeft.

Bekijk de lekkerste gerechten

Mis deze kans niet, reserveer vandaag nog!

Reserveer nu!Contact