fbpx

Grootse golfdag op Golfbaan Tespelduyn

In samenwerking met TravelXL Beuk en Club Med werd het golfevenement georganiseerd waar gestreden werd om een prijzenpot ter waarde van liefst € 4.000. Met een uitermate groot deelnemersveld van maar liefst 112 golfers was Tespelduyn deze dag dé locatie voor iedere golfliefhebber.

De prachtige hoofdprijs, een weekend all-inclusive verblijf voor 2 personen op een Franse bestemming van Club Med ter waarde van ca. € 700 werd gewonnen door Ad van den Berg, De 2e prijs, een reischeque ter waarde van € 500 werd gewonnen door Riet Stol. Willem Plug en Wim Kuin waren de gelukkige winnaars van een reischeque van € 250. Verder waren er winnaars die huiswaarts gingen met mooie prijzen als TravelXL Beuk reischeques van € 200, € 100, high tea’s, diner- en greenfee-arrangementen en business-kaarten voor ZZ Leiden Basketball.

De verschillende categorieën kenden deze prijswinnaars:

1e Peter Hottentot, Katinka Pennings, Fred Warmerdam, Anneke Brouwer en Tom-Erik Grotens.

2e Piet van den Burg, Karin Berghuys, Luuk Bunt, Muriel de Mooy en Peter Visser

3e Jodie Young, Britt van Waarde, Koos Vroonland, Leonie Kneijber en Hans van Burken.

Longest dames – Maaike Baker
Longest Heren – Peter Hottentot
Neary – Ron Tool
Tweary – Paul Nederstigt

TravelXL Beuk, Club Med en Golfbaan Tespelduyn kijken terug op een fantastische dag en zetten hun samenwerking voort. In de zomer van 2020 vindt de 6e editie van deze golfdag plaats, uiteraard wederom op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Bekijk hier de foto’s