Fijn dat je jaarrond golfend komt genieten

Uiteraard danken wij je voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen wij jeveel golfplezier op Golfbaan Tespelduyn!

Taslabel

Ben jij een nieuwe jaarkaarthouder? Dan kun je binnenkort het taslabel ophalen bij de receptie. Heb je de oefenkaart omgezet naar een jaarkaart voor de Bloembollenbaan dan kun je het huidige label binnenkort omruilen bij de receptie. Graag het taslabel steeds zichtbaar aan de golftas bevestigen.

Tijdelijk taslabel

Een tijdelijk taslabel dient als bewijs van je jaarkaart wanneer je de golfbaan betreedt. Dit tijdelijke label, meestal direct verkrijgbaar bij de receptie, bevestigt je lidmaatschap en zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt genieten van je golfspel. Het biedt een handige tussenoplossing totdat je officiële jaarkaart beschikbaar is en garandeert een soepele toegang tot de golfbaan.

Tespelduyn Web-App

Met de Tespelduyn Web-App kun je eenvoudig en snel inschrijven voor wedstrijden, wedstrijdscores invoeren, de baanstatus bekijken, etc. Klik hier voor meer informatie en uitleg over installatie van de app op jouw telefoon.

NB: Voor het registreren van jouw handicap gebruik je de Golf.nl app.

Ervaar ook het gemak van 24 uur per dag online starttijden boeken en voeg Golfvrienden toe

Reserveer een starttijd via Starttijd reserveren en log in met onderstaande inloggegevens:

E-mail: het door jouw opgegeven emailadres (%%email%%)
Wachtwoord: welkom

Indien je reeds een eigen account hebt dan houd je uiteraard het reeds bestaande wachtwoord.

Een volledige uitleg over online starttijden boeken en het toevoegen van Golfvrienden, zgn. Buddy’s vind je op Uitleg online reserveren. Het toevoegen van Buddy’s zorgt voor optimaal gemak bij het boeken van starttijden!

Gastnummer

Iedere jaarkaarthouder heeft een persoonlijk gastnummer. Voor optimaal gemak kun je zowel vóór als na een golfronde het horeca-verbruik op het persoonlijke gastnummer laten vastleggen door onze medewerkers. Je hoeft dan niet iedere keer apart af te rekenen, maar rekent aan het einde van het verblijf op Tespelduyn in één keer alles af. Het gastnummer staat bij het onderdeel ‘Profiel’ in de Tespelduyn Web-App.

Nieuwsbrief & Social Media

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, maar wil je dat wel? Schrijf dan onderaan de pagina in. Je blijft optimaal op de hoogte door ons ook te volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Wij hebben accounts voor zowel het landgoed als de golfbaan.

Samenwerking met collega-golfbanen

Onze (business-)jaarkaarthouders van de Bloembollenbaan maken veelvuldig gebruik van het spelen op basis van gereduceerd greenfee-tarief op onze partner-golfbanen waarmee wij samenwerken.

Alle partner-golfbanen, informatie en de aantrekkelijke kortingen vind je op Partner Golfbanen.

NB: Helaas gelden deze gereduceerde tarieven niet voor jaarkaarthouders van de oefenfaciliteiten.

Wedstrijdkalender

Alle informatie over onze golfwedstrijden, -competities en activiteiten vind je hier.

Golfschool Tespelduyn

Onze golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal, Rik Zirkzee en Mitchell Schoorl staan klaar om alle kneepjes van het golfen te leren. Alle informatie, ook over het online boeken van golflessen, vind je op Golfschool Tespelduyn.

Handicapregistratie en vele voordelen via ClubNL

Hebje nog geen handicapregistratie? ClubNL, ons samenwerkingsverband met 5 andere golfbanen, biedt NGF-handicapregistratie met vele voordelen;

  • Elk jaar een gratis 18-holes greenfee op een van deze 6 golfbanen; o Golfbaan Sluispolder – Alkmaar
    • Golfpark Wilnis – Wilnis
    • Landgoed Bleijenbeek – Afferden o Landgoed Welderen – Elst
    • Golfbaan de Kroonprins – Vianen o Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
  • Kortingen op greenfee-tarieven op 6 ClubNL-banen
  • Een spaarkaart; voor elke betaalde greenfee ontvang je een stempel en zodra je6 stempels

hebt gespaard speelt je de 7e ronde gratis op een van bovenstaande golfbanen!

Het jaarlidmaatschap van ClubNL kost € 85 en de waarde van het jaarlijkse gratis greenfeevoucher vertegenwoordigt een waarde tot liefst € 83 (weekendtarief 18-holes ‘prime-time’ op Landgoed Bleijenbeek). Daarmee is ClubNL de beste keuze voor jouw handicapregistratie. Alle informatie is te vinden via ClubNL

Als laatste een vriendelijk verzoek om je altijd voor het starten te melden bij de receptie. De receptie opent om 8.30 uur. Ben je een ‘vroege vogel’ dan kun je gewoon starten en meld je na de golfronde bij de receptie. Mocht je vragen, wensen of opmerkingen hebben dan kun je bij onze receptie terecht. Dat kan tijdens het volgende bezoek, maar ook via receptie@tespelduyn.nl of 0252 241333. Wij vertrouwen erop je met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen je jarenlang golfplezier op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn!