Fijn dat u jaarrond golfend komt genieten.

Uiteraard danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u veel golfplezier op Golfbaan Tespelduyn!

Taslabel

Bent u nieuwe jaarkaarthouder? Dan kunt u binnenkort uw taslabel ophalen bij de receptie. Heeft u de oefenkaart omgezet naar een jaarkaart voor de Bloembollenbaan dan kunt u uw huidige label binnenkort omruilen bij de receptie. Graag het taslabel zichtbaar aan uw golftas bevestigen.

Tespelduyn Web-App

Met de Tespelduyn Web-App kunt u eenvoudig en snel inschrijven voor wedstrijden, wedstrijdscores invoeren, de baanstatus bekijken, etc. Klik hier voor meer informatie en uitleg over installatie van de app op uw telefoon.

NB: Voor het registreren van uw handicap gebruikt u de Golf.nl app.

Ervaar ook het gemak van 24 uur per dag online starttijden boeken en voeg Golfvrienden toe

Reserveer een starttijd via Starttijd reserveren en log in met onderstaande inloggegevens:

E-mail: het door u opgegeven emailadres (%%email%%)
Wachtwoord: welkom

Indien u reeds een eigen account heeft dan houdt u uiteraard het reeds bestaande wachtwoord.

Een volledige uitleg over online starttijden boeken en het toevoegen van Golfvrienden, zgn. Buddy’s vindt u op Uitleg online reserveren. Het toevoegen van Buddy’s zorgt voor optimaal gemak bij het boeken van starttijden!

Gastnummer

Iedere jaarkaarthouder heeft een persoonlijk gastnummer. Voor uw gemak kunt u zowel vóór als na uw golfronde uw horeca-verbruik op uw gastnummer laten vastleggen door onze medewerkers. U hoeft dan niet iedere keer apart af te rekenen, maar rekent aan het einde van uw verblijf op Tespelduyn in één keer alles af. Uw gastnummer staat bij het onderdeel ‘Profiel’ in de Tespelduyn Web-App.

Nieuwsbrief & Social Media

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, maar wilt u dat wel? Schrijf dan onderaan de pagina in. U blijft optimaal op de hoogte door ons ook te volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Wij hebben accounts voor zowel het landgoed als de golfbaan.

Samenwerking met collega-golfbanen

Onze (business-)jaarkaarthouders van de Bloembollenbaan maken veelvuldig gebruik van het spelen op basis van gereduceerd greenfee-tarief op onze partner golfbanen waarmee wij samenwerken.

Alle informatie en de kortingen vindt u op Partner Golfbanen.

NB: Helaas gelden deze gereduceerde tarieven niet voor jaarkaarthouders van de oefenfaciliteiten.

Wedstrijdkalender

Alle informatie over onze golfwedstrijden, -competities en activiteiten vindt u op hier.

Golfschool Tespelduyn

Onze golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal, Rik Zirkzee, Jos Douwsma en Mitchell Schoorl staan klaar om u alle kneepjes van het golfen te leren. Alle informatie, ook over het online boeken van golflessen,vindt u op Golfschool Tespelduyn.

Handicapregistratie en vele voordelen via ClubNL

Heeft u nog geen handicapregistratie? ClubNL, ons samenwerkingsverband met 5 andere golfbanen,biedt NGF-handicapregistratie met vele voordelen;

  • Elk jaar een gratis 18-holes greenfee op een van deze 6 golfbanen; o Golfbaan Sluispolder – Alkmaar
    • Golfpark Wilnis – Wilnis
    • Landgoed Bleijenbeek – Afferden o Landgoed Welderen – Elst
    • Golfbaan de Kroonprins – Vianen o Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
  • Kortingen op greenfee-tarieven op 6 ClubNL-banen
  • Een spaarkaart; voor elke betaalde greenfee ontvangt u een stempel en zodra u 6 stempels

heeft gespaard speelt u de 7e ronde gratis!

Het jaarlidmaatschap van ClubNL kost € 85 en de waarde van het jaarlijkse gratis greenfeevoucher vertegenwoordigt een waarde tot liefst € 77 (weekendtarief 18-holes ‘prime-time’ op Landgoed Bleijenbeek). Daarmee is ClubNL de beste keuze voor uw handicapregistratie. Alle informatie is te vinden via ClubNL

Als laatste een vriendelijk verzoek om u altijd voor het starten te melden bij de receptie. De receptie opent om 8.30 uur. Bent u een ‘vroege vogel’ dan kunt u gewoon starten en meldt u zich na uw golfronde bij de receptie. Mocht u vragen, wensen of opmerkingen hebben dan kunt u bij onze receptie terecht. Dat kan tijdens uw volgende bezoek, maar ook via receptie@tespelduyn.nl of 0252 241333. Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest en wensen u jarenlang golfplezier!