Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn; Niet zomaar een golfbestemming!

Golfbaan Tespelduyn is niet zomaar een golfbestemming; het is een oase van rust, schoonheid en uitmuntendheid. Maar geloof ons niet op ons woord – hier zijn enkele uittreksels van beoordelingen van onze gewaardeerde gasten.

Mooie woorden van onze golfers

1. “Een geweldige ervaring! De baan blijft zich doorontwikkelen met oog voor details. Erg gastvrij ontvangen en de horeca is uitstekend verzorgd.”

2. “De greens zijn uitstekend, en de oefenfaciliteiten zijn top! Naast de drivingrange en puttinggreen is er ook een aparte chiplocatie waar goed over nagedacht is.”

3. “Een echte aanrader als je als golfer iets speciaals wilt meemaken. Het uitzicht vanaf het hoogste punt over de dorpen in de Bollenstreek is adembenemend.”

Deze lovende woorden spreken volumes over de toewijding van ons team en de kwaliteit van de ervaring die we bieden aan onze gasten.

Lees meer ervaringen

Als thuiskomen

“Bij Golfbaan Tespelduyn streven we ernaar om niet alleen een golfbaan te zijn, maar een bestemming waar mensen samenkomen, genieten en herinneringen creëren. Onze focus op detail, uitmuntende service en de prachtige omgeving maken Tespelduyn tot een unieke plek voor golfers van alle niveaus. We willen een omgeving creëren waar onze gasten zich thuis voelen en waar ze keer op keer terug willen komen om te genieten van alles wat we te bieden hebben.”*

Met de woorden van onze gasten en directeur Peter Duivenvoorde in gedachten, nodigen we je uit om de magie van Golfbaan Tespelduyn zelf te ervaren. Of je nu een gepassioneerde golfer bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in een betoverende omgeving, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag op de baan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Reserveer een starttijd en ontdek het betoverende Tespelduyn!

Starttijd reserveren