Nieuws en ontwikkelingen

Kort nieuws – December 2023

 • De jaarinlay 2024 en nieuwe taslabels drivingrange/oefenfaciliteiten zijn op de volgende dagen af te halen bij de receptie;
  Zondag 28 januari van 12:00-13:30 uur
  Vrijdag 2 februari van 18:00-20:00 uur
  Zaterdag 3 februari van 13:00-15:00 uur
 • Op 7 januari vindt de Nieuwjaarswedstrijd met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie plaats. Inschrijven voor de wedstrijd kan via de app en alle info over competities en wedstrijden vind je hier.
 • Wij pakken groots uit met de Nieuwjaarsreceptie en weten graag hoeveel gasten wij kunnen verwachten. Aanmelden kan via deze link.
 • Klik hier om de wedstrijdkalender voor 2024 direct in jouw agenda te importeren.
 • De data voor de 12 Business Club Tespelduyn-middagen vind je hier. Direct importeren in jouw agenda? Klik dan hier.
 • Dit jaar is de ledenenquête door liefst 46% van onze jaarkaarthouders ingevuld en landelijk is deze enquête door ruim 60 golfbanen gehouden. Hiermee hebben wij een representatief inzicht verkregen. Wij zijn er enorm trots op dat wij wederom 4 x in de landelijke top 5 staan in de categorieën Verenigingsleven, Horeca, Clubhuis & Business Club. Klik hier voor meer informatie over de resultaten van de enquête.

Nieuwe samenwerkende golfbanen!

Wij zijn verheugd dat wij het aantal golfbanen waarop onze jaarkaarthouders met kortingen tot liefst € 27,50 spelen uitbreiden naar 23!

 • Per 1 augustus 2023: De Texelse in Texel.
 • Per 1 januari 2024: De Goese Golf in Goes.

Ontdek de volledige lijst van de 23 banen

Resultaten Players 1st enquête

Hier vind je de resultaten, aanbevelingen en tips uit de enquête

Drukbezochte wedstrijden

Wat een fantastisch jaar was het op onze prachtige golfbaan! De golfwedstrijden van afgelopen jaar waren een groot succes, mede dankzij jullie enthousiasme en toewijding.

De golfwedstrijden waren niet alleen competitief, maar ook een gelegenheid om samen te komen, onze passie voor golf te delen en nieuwe vriendschappen te smeden.

We kijken uit naar het komende golfseizoen, waarin we nog meer uitdagende wedstrijden, opwindende momenten en een groeiende golfgemeenschap verwachten. Bedankt voor jullie toewijding aan de sport en aan Tespelduyn!

Bekijk de kalender Importeer de wedstrijden in je agenda

Opmerkelijk golfjaar op Golfbaan Tespelduyn: 34 Hole-in-Ones en meer in het vooruitzicht

In het afgelopen jaar heeft Golfbaan Tespelduyn zich gekenmerkt door een buitengewoon prestatieniveau, met niet minder dan 34 indrukwekkende hole-in-ones. Wie weet mag u misschien binnenkort ook een welverdiende fles Prosecco in ontvangst nemen, aangeboden door Wijnkoperij Okhuysen!

Bekijk onze Wall of Fame

Onze kampioenen in de spotlights

Met veel vreugde kijken we terug op het afgelopen golfseizoen, een periode vol uitdagende competities en buitengewone prestaties. We zijn verheugd om de schijnwerpers te richten op de fenomenale winnaars die dit jaar hebben uitgeblonken op onze geliefde golfbaan.

Namens het hele Tespelduyn-team willen we de winnaars van het afgelopen seizoen nogmaals van harte feliciteren!

Bekijk de winnaars

Geheel vernieuwd pitch- & chipveld

Afgelopen oktober is de Pitch- & Chipzone geopend, waar volop gebruik van wordt gemaakt. Al vele golfers hebben hun technische bekwaamheid verder ontwikkeld, waardoor ze hun spel op een hoger niveau hebben gebracht. De vraag is; heb jij al de gelegenheid benut om te oefenen op de geheel vernieuwde Pitch- & Chip Zone?

Gloednieuw paden op hole 1 & 4

De paden op hole 1 & 4 zijn vernieuwd om de baan nog beter – en jaarrond – toegankelijk te maken.

Exclusieve voordelen voor onze Jaarkaarthouders

Afgelopen jaar waren er exclusieve voordelen die we speciaal voor onze Jaarkaarthouders hebben georganiseerd als blijk van waardering voor hun voortdurende steun. Bij Tespelduyn streven we ernaar om de ervaring zo bijzonder mogelijk te maken en daarom hebben wij enkele exclusieve privileges voor onze gewaardeerde Jaarkaarthouders:

Onze Jaarkaarthouders hebben in augustus kunnen genieten van ons exclusieve Jaarkaarthoudersmenu; een culinaire ervaring samengesteld met zorg en toewijding om de smaakpapillen te verwennen. Ook komend jaar zullen wij weer een mooi menu samenstellen voor de maand augustus.

Daarnaast heb je voorrang gekregen bij reserveringen voor ons 2FOR1-aanbod en bij reserveringen voor de Kerst.

Maar dat is niet alles! In het nieuwe jaar streven we ernaar om jouw jaarkaart nóg waardevoller te maken. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort nog meer exclusieve voordelen en speciale acties zullen onthullen, allemaal om jouw bezoeken aan Tespelduyn nog aangenamer te maken.

Houd jouw inbox in de gaten voor toekomstige aankondigingen en blijf op de hoogte van de exclusieve voordelen die speciaal voor jou beschikbaar zullen zijn. Bedankt voor jouw voortdurende steun en loyaliteit aan Tespelduyn. Wij kijken ernaar uit om jou het komende jaar te verwelkomen en je te verrassen met onze nieuwe aanbiedingen.

Contributie-verzekering

Voor slechts € 50 jaarpremie dek jij je in tegen langer dan 2 maanden niet kunnen golfen door ziekte of blessures!

Indien je door een blessure of ziekte geen gebruik kunt maken van het speelrecht dan is dat uitermate vervelend. Golfbaan Tespelduyn kan in die gevallen niets betekenen, maar via de contributie-verzekering van de Nederlandse Golf Federatie kun je dit risico indekken.

Alle informatie vind je op NGF contributieverzekering

Handicapregistratie – Kies nu voor de beste deal van Nederland!

Voor € 90 per jaar ben je lid van de NGF en kun je jouw handicap registreren via ClubNL.

Jaarlijks ontvang je een gratis greenfee-voucher t.w.v. liefst € 65 – € 85 te besteden op Golfbaan Welderen, Golfbaan Bleijenbeek, Golfpark Wilnis, Golfbaan Sluispolder of De Kroonprins in Vianen.

Een betere deal kun je niet vinden! Alle info en inschrijven via www.dclub.nl

Wil jij komen golfen op Tespelduyn?

Starttijd reserverenContact