Nieuws en ontwikkelingen

Kort nieuws – December 2022

  • De jaarinlay 2023 voor het taslabel is begin 2023 af te halen bij de receptie.
  • Op 17 december wordt de Texas Scramble 4-ball Eindejaarswedstrijd gespeeld en op 8 januari de Nieuwjaarswedstrijd met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie. Inschrijven kan via de app en alle info over competities en wedstrijden vind je hier.
  • De data voor de 12 Business Club Tespelduyn-middagen vind je hier en klik hier om deze te importeren in jouw agenda.
  • Dit jaar is de ledenenquête door liefst 45% van onze jaarkaarthouders ingevuld en uiteraard gaan wij met de resultaten, aanbevelingen en tips aan de slag! Landelijk is deze enquête door ruim 60 golfbanen gehouden en wij zijn er trots op dat wij wederom 4 x in de landelijke top 5 op de deelgebieden verenigingsleven, trainingsfaciliteiten, horeca en clubhuis.

Nieuwe samenwerkende golfbanen!

Wij zijn verheugd dat wij het aantal golfbanen waarop onze jaarkaarthouders met kortingen tot liefst € 27,50 spelen uitbreiden naar 20!

  • Per 1 december 2022: De Compagnie in Veendam.
  • Per 1 januari 2023: West-Friese Golf Club Westwoud.

Ontdek de volledige lijst van de 20 banen

Resultaten Players 1st enquête

Hier vind je de resultaten, aanbevelingen en tips uit de enquête

Elektrische Greenmaaier – November 2022

Na een intensieve testperiode hebben wij maandag 14 november de volledig elektrische Toro greensmaster in gebruik genomen, geleverd door Jean Heybroek. Hiermee realiseren wij superieure maaiprestaties op de greens met minimaal geluidsniveau en zetten wij wederom een stap in de verdere verduurzaming van onze bedrijfsvoering.

Reserveer een starttijd Contact

25.000 nieuwe Horesca Driving Range ballen – November 2022

Wij hebben maar liefst 25.000 nieuwe Driving Range-ballen in gebruik genomen. Uiteraard kozen wij met zgn. 1-piece ballen voor de allerbeste kwaliteit. Nadat wij eerder alle afslagmatten vernieuwden en verbeterde verlichting op de Driving Range installeerden, is hiermee het oefenen op Tespelduyn geoptimaliseerd.

Nieuwe verlichting Driving Range & Parkholes – Oktober/November 2022

De verlichting op de Driving Range en op de Parkholes wordt uitgebreid, verbeterd én verduurzaamd. Wij schakelen over op LED met een hogere lichtopbrengst en wij breiden het aantal lampen op de Parkholes uit!

Pad Hole 4 – Oktober 2022

Tespelduyn blijft verbeteren in de baan! Op hole 4 is een prachtig nieuw pad aangelegd voor onze golfers.

Quiz van Ro – eind juni 2022

Ken jij de gedragsregels op onze golfbaan? Naast het ‘rondje van Ro’, heeft hij nu ook zijn eigen quiz! Met respect voor de baan, de spelers en het spel zorgen we ervoor dat iedereen met plezier op Tespelduyn blijft komen. Wil je je geheugen weer eens opfrissen? Bekijk snel de 10 video’s. Hulp nodig bij de vragen? We hebben de etiquette ook op onze website samengevat.

Bekijk de quiz van Ro

Liefst 1.500.000 bloembollen op Tespelduyn

De Bloembollenbaan doet haar naam eer aan en met enorm veel dank aan Ronald Lubbe van Lubbe Lisse en A. Geerlings Loonbedrijf zijn er liefst 125.000 bloembollen extra geplant in de golfbaan. De golfbaan wordt nog kleuriger en fleuriger van medio maart tot medio mei.

Hole 8 blijvend verbeterd

De grasafslag op hole 8 is meer dan verdubbeld in oppervlakte zodat er jaarrond van gras afgeslagen kan worden. Het doorzicht naar hole 7 is verbeterd en daarmee is veiligheid geborgd. De bunker is verkleind en van prachtig nieuw bunkerzand voorzien.

Wil jij komen golfen op Tespelduyn?

Starttijd reserverenContact