Players First

Elk jaar kijken we vol verwachting uit naar de inzichten en feedback van onze gewaardeerde jaarkaarthouders en businesskaarthouders hier bij Tespelduyn.

De jaarlijkse enquête voor onze trouwe kaarthouders is een waardevol moment waarop we kunnen horen wat er leeft, wat er goed gaat en waar we mogelijk verbeteringen kunnen aanbrengen.

Deze enquête is een weerspiegeling van ons streven naar voortdurende verbetering en klantgerichtheid. We beseffen dat het de passie en betrokkenheid van onze kaarthouders is die Tespelduyn tot een bijzondere plek maken. Daarom is het voor ons van onschatbare waarde om te begrijpen hoe we uw ervaring kunnen verrijken en uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Ledenenquête

Voor onze jaarkaarthouders en businesskaarthouders is de enquête dé kans om hun ervaringen te delen en suggesties te geven. Samen verbeteren we Tespelduyn tot een plek waar je graag komt en trots op bent. Dank aan alle kaarthouders die de enquête invullen. Jouw bijdrage laat Tespelduyn floreren als favoriete bestemming voor ontspanning en recreatie. Deel alsjeblieft je gedachten wanneer je de enquête ontvangt. Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor Tespelduyn, waar iedereen van geniet. Dank voor je steun en betrokkenheid.

Ledenenquête 2023

De enquête is door liefst 46% van onze jaarkaarthouders ingevuld en landelijk is deze enquête door ruim 60 golfbanen gehouden. Hiermee hebben wij een representatief inzicht verkregen. Wij zijn er enorm trots op dat wij wederom 4 x in de landelijke top 5 staan in de categorieën Verenigingsleven, Horeca, Clubhuis & Business Club.

Resultaten, aanbevelingen en tips bekijken

Ledenenquête 2022

De enquête is door liefst 45% van onze jaarkaarthouders ingevuld en landelijk is deze enquête door ruim 60 golfbanen gehouden. Hiermee hebben wij een representatief inzicht verkregen. Wij zijn er enorm trots op dat wij wederom 4 x in de landelijke top 5 staan op de deelgebieden verenigingsleven, trainingsfaciliteiten, horeca en clubhuis.

Resultaten, aanbevelingen en tips bekijken

Heb jij een suggestie of een verzoek dan vernemen wij deze graag.

Mail onsBel ons