Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup

Golfbaan Tespelduyn en mediaplatform Zaken voor Zaken organiseren in 2019 voor de 4e keer de Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup; een golfcompetitie speciaal voor bedrijven uit de Duin- & Bollenstreek.

Het gehele seizoen golfend netwerken wanneer het ú uitkomt. Een uitstekende mogelijkheid om op ontspannende wijze nieuwe relaties te leren kennen met dé netwerksport bij uitstek!

Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en uitgever John van der Tol zijn de initiatiefnemers. Rabobank Bollenstreek is voor het 4e jaar de trouwe hoofdsponsor.

`Tijdens de eerdere edities hadden wij 32, 36 en 48 deelnemende teams en het enthousiasme heeft ons dan ook aangenaam verrast’ geeft Peter Duivenvoorde aan. “Op de baan ging het er soms fanatiek aan toe en na het golfen was het veelal effectief netwerken in het sfeervolle restaurant van Tespelduyn” vervolgt John van der Tol. Namens hoofdsponsor Rabobank Bollenstreek is Joost Takens enthousiast over het unieke karakter en de positieve uitstraling van deze golfcompetitie.

Opzet Rabobank Duin-& Bollenstreek Business Cup

Een bedrijf meldt zich aan voor de DBB Cup per team van 2 personen. Uiteraard is het mogelijk om als team in wisselende samenstellingen te spelen. Tevens kunnen per bedrijf meerdere teams meedoen. In de periode februari t/m september worden 10 of 11 wedstrijden gespeeld middels poule-wedstrijden, knock-out wedstrijden en een gezamenlijke finaledag. De teams nodigen elkaar uit en zorgen ervoor dat de wedstrijden over 9 holes steeds tijdig en op het door hen gewenste tijdstip plaats vinden. De wedstrijden worden in teamverband gespeeld met de spelvorm Texas Scramble. Er wordt gespeeld met een maximum van handicap 36 en er is 50% handicapverrekening van toepassing.

Opening/loting

Op 7 maart worden de deelnemende teams op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn onder het genot van een hapje en een drankje ontvangen voor de loting van de DBB Cup. Er wordt dan ook nader geïnformeerd over de competitie en de deelnemers ontvangen de contactgegevens van de andere teams.

Finaledag

Op 5 oktober 2019 wordt door alle teams de laatste en beslissende wedstrijd gespeeld met aansluitend een borrel, prijsuitreiking en gezamenlijk diner.

Informatie

-Deelname staat open voor teams van in de Duin-& Bollenstreek gevestigde bedrijven en organisaties.

Communicatie

– Zaken voor Zaken geeft met grote regelmaat aandacht aan de Rabobank DBB Cup.
-Uiteraard via social media
-Nieuwsbrief en website van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Deelname

-Inclusief hapjes en drankjes tijdens de opening/loting.
-Inclusief drankjes bij ontvangst, hapjes tijdens de borrel en het diner tijdens finaledag.
-Inclusief exposure door Zaken voor Zaken.
-Exclusief greenfees. Uiteraard wordt er voor jaarkaarthouders geen greenfee berekend.
-Deelnamekosten per team van 2 personen: € 225,- excl. BTW.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich tot uiterlijk 4 maart aanmelden.
Klik hier om aan te melden
Voor nadere informatie kan er contact opgenomen worden met Peter Duivenvoorde via 0252-241333 of events@tespelduyn.nl of met John van der Tol via 06-24666316 of john@zakenvoorzaken.nl.

Reglement 2019

 

Winnaars Rabobank Duin-& Bollenstreek Business Cup

Jaar Aantal Teams Winnaar
2016 32 Beelen Mobility
2017 48 Jan van der Zwet Beheer
2018 36 Vink Systemen BV