Relaxte rondes

Wij hopen dat je een fantastische tijd hebt gehad tijdens jouw (eerste) bezoek aan onze prachtige golfbaan. Om je golfervaring nog beter te maken, willen we je graag informeren over ons exclusieve aanbod en aankomende evenementen.

Ontdek de Zomer Golf-Pas!

Heb je onze Zomer Golf-Pas al ontdekt? Deze pas biedt jou de kans om de hele zomer lang te genieten van ongelimiteerde golffun! Met flexibele opties die passen bij jouw wensen, kun je kiezen voor toegang tot onze adembenemende Bloembollenbaan of alleen de oefenfaciliteiten. De keuze is helemaal aan jou!

Zomer Golf-Pas

Aankomende Begeleidingsrondes

Bij Golfbaan Tespelduyn hebben we een reeks begeleidingsrondes gepland om jouw golfvaardigheden te verbeteren en je te laten genieten van het spel in een ontspannen sfeer. Of je nu een beginner bent of je handicap wilt verlagen, er is voor ieder wat wils! Blijf op de hoogte van onze kalender en schrijf je in voor een van de volgende begeleidingsrondes:

Aankomende Wedstrijden

Bij Golfbaan Tespelduyn hebben we een reeks spannende wedstrijden gepland om jouw competitieve spirit uit te dagen en je te laten genieten van het spel in een levendige sfeer. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of gewoon van de uitdaging houdt, er is voor ieder wat wils! Blijf op de hoogte van onze kalender en schrijf je in voor een van de volgende wedstrijden:

Waar wacht je nog op? Pak je clubs, trek je golfschoenen aan en maak je klaar voor een zomer vol onvergetelijke golfdagen bij Golfbaan Tespelduyn!

Aanmelden voor de Zomer Golf-Pas