Tee & Eat

Tespelduyn waar lekker golfen en culinair genieten samenkomen voor een onvergetelijk uitje!

Let op: Deze actie is alleen geldig van 1 september tot en met 31 oktober op basis van beschikbaarheid en tegen inlevering van het kortingsvoucher

Het perfecte golfuitje

Geniet samen met je golfvrienden van een heerlijk en ontspannen dag op onze prachtige golfbaan, gelegen te midden van betoverende bloembollenvelden. Met onze speciale 3-gangen Surprise Menu du Chef, geserveerd tijdens zowel de lunch als het diner, wordt jouw dag op Tespelduyn een ware culinaire belevenis!

Ja, ik wil genieten van het Tee & Eat arrangement

Prijzen

9-Holes
Dinsdag t/m donderdag: € 72,50 € 62,50
Vrijdag t/m zondag: € 77,50 € 67,50

18-Holes
Dinsdag t/m donderdag: € 95,00 € 85,00
Vrijdag t/m zondag: € 99,00 € 89,00

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een fantastisch dagje uit vol golfplezier en culinaire verwennerij bij Tespelduyn. Boek nu en maak gebruik van deze geweldige aanbieding!

Bekijk de mogelijkheden

Gastvrij Tespelduyn

Bij Tespelduyn staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze golfers en restaurantgasten waarderen ons met uitstekende beoordelingen. Zo werden we in 2019 uitgeroepen tot de beste 9-holes Golfbaan van Nederland op Leading Courses, dé beoordelingswebsite voor golfers door golfers. Op Leading Courses vind je onze prachtige beoordeling van 8,0, gebaseerd op maar liefst 900 beoordelingen. Vooral ons restaurant springt eruit met een beoordeling van 8,3 en onze gastvrijheid met een score van 8,7.

Tespelduyn op Leading Courses

Mis deze kans niet, reserveer vandaag nog!

Reserveer nu!Contact