fbpx

Spannend slot Rabobank DBB Cup

“Praktijk Kerkstraat winnaar 4de editie”

Bekijk hier enkele foto’s van de finale dag

Mooie finaledag van succesvolle Rabobank Groep Duin- & Bollenstreek Business Cup op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Van maart tot oktober speelden liefst 28 bedrijfsteams om de cup met de grote oren. Golfende ondernemers uit de hele Duin- & Bollenstreek spelen wedstrijden tegen elkaar waarbij naast het golfen vooral ook de gezelligheid en het verbinden van de deelnemende bedrijven een belangrijke rol spelen. Rabobank Bollenstreek – directeur Jan van Egmond reikte de prijzen aan de winnaars uit. Winnaar werd het team van Praktijk Kerkstraat acupunctuur en fysiotherapie. Zij wonnen een flight voor vier personen op een nader te bepalen topbaan in Nederland. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Willem van Wouw van Deloitte Accountancy & Advies B.V. uit Den Haag en werd door Dick Catoen uitgereikt aan de winnaars. 2e werd het team van ABS Brouwer / Zaken voor Zaken (Peter Engels & John van der Tol) De ABS Brouwer Birdie Cup werd ook een prooi voor Jan van der Zwet en Paul Nederstigt van het team van Praktijk Kerkstraat. Ook in 2020 is Rabobank Bollenstreek de hoofdsponsor en naamdrager van deze competitie.

Zaterdag 5 oktober vond op golfbaan Tespelduyn de finaledag plaats van de Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup. De Rabobank DBB Cup is een bedrijvencompetitie voor golfende ondernemers uit de hele Duin- & Bollenstreek en vindt plaats tussen maart en oktober. Via diverse rondes spelen de bedrijven wedstrijden tegen elkaar waarbij naast het golfen vooral ook de gezelligheid en verbinding tussen de deelnemende bedrijven een belangrijke rol spelen. Rabobank directeur Jan van Egmond reikte de prijzen aan de winnaars uit.

De vierde editie van deze golfcompetitie kende een spannend slot. In de finale stonden de teams van ‘Praktijk Kerkstraat acupunctuur en fysiotherapie’ en het mixed-team van ‘ABS Brouwer/Zaken voor Zaken’ tegenover elkaar. Voor de beslissing waren zelfs 3 extra holes nodig want na de 12 reguliere holes stond het nog steeds gelijk. Beide teams lieten zaterdag hun beste golf zien. Op de 3de extra hole viel de beslissing doordat het team van Jan van der Zwet en Paul Nederstigt hun afslag binnen een halve meter van de hole plaatsten terwijl het team van Peter Engels en John van der Tol hun bal in het water sloegen. Hiermee was de winnaar bekend en konden de golfers Jan en Paul de dik verdiende wisselbeker in ontvangst nemen. Naast deze beker werden beide golfers getrakteerd op een prachtige (golf)prijs, namelijk een flight voor vier personen op een nader te bepalen topbaan in Nederland. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Deloitte Accountancy & Advies B.V. uit Den Haag en werd door Dick Catoen uitgereikt aan de winnaars

Meedoen in 2020?

Inschrijven