Aphrodite GolfCup Finalereis Angeline Schouten e1700226264453 1

Angeline Schouten’s finalereis op Mallorca

Angeline Schouten, veroverde de overwinning in de Aphrodite-voorronde op Golfbaan Tespelduyn.

Haar buitengewone prestatie op Tespelduyn opende de deuren naar een nog grotere uitdaging; de finale ronde op het betoverende Mallorca. Hieronder volgt het verslag van haar onvergetelijke reis.

Aphrodite GolfCup Finalereis Angeline Schouten e1700226264453 1

Afgelopen donderdag 2 november was het zover!! Met Transavia vlogen Wim en ik naar Mallorca. Dé golfreis die ik had gewonnen met de Aphrodite Be Live Golfcup op 25 maart jl. Totaal bestond de groep uit 41 personen.

We verbleven in hiphotel Playa de Palma. Een prachtig hotel aan zee, modern, fris, schoon, heerlijk eten, vrij nieuw en met prima faciliteiten. Op woensdag 8 november stond de ‘grote finale’ gepland op GC Son Quint. Hiervoor hadden 10 personen, waaronder ik, zich direct geplaats. Voorafgaande aan de ‘grote finale’ speelden we in deze week nog 3 golfrondes met de groep, op GC Son Vida, Son Quint en Son Muntaner. Vanuit deze drie rondes zouden de beste man en beste vrouw worden toegevoegd aan de ‘grote finale’. Zodat er drie 4-ballen speelden in de ‘grote finale’.

Son Muntaner vond ik het meest bijzonder om te lopen omdat daar de Ladies European Tour (LET) wordt gespeeld van 16 – 18 november 2023. Alle drie prachtige en heel verschillende banen om te spelen.  Alle drie één ding gemeen; de supersnelle greens!!! Ontzettend moeilijk in te schatten en te lezen, wat een uitdaging!

De ‘grote finale’ heb ik niet gewonnen. Deze reis was al mijn prijs!!!

Wim en ik hebben genoten van deze week, Jan Alofs die alles tot in de kleinste details had geregeld en de gezelligheid met de groep!

Angeline Schouten

Ook deelnemen aan een onvergetelijk golfavontuur?

Schrijf je nu in voor de Aphrodite Voorronde op 6 juli 2024!

Heeft het verhaal van Angeline Schouten’s triomf op Tespelduyn en haar epische reis naar Mallorca jouw golfhart sneller doen kloppen? Grijp dan nu jouw kans om zelf deel uit te maken van deze spannende golfervaring! Op 6 juli 2024 vindt de Aphrodite voorronde plaats. Dit is de kans om jouw golfvaardigheden te tonen en misschien wel de deuren te openen naar een adembenemende finalereis.

Aarzel niet langer en meld je vandaag nog aan voor de Aphrodite Voorronde. Wie weet wordt jij de volgende golfheld(in) met een verslag dat anderen inspireert. Durf jouw dromen waar te maken op de golfbaan!

Meer informatie en aanmelden