Golfbaan Tespelduyn

Wie een dagje komt golfen op de openbare golfbaan van Tespelduyn in Noordwijkerhout wordt altijd verrast.

Door de prachtige omgeving te midden van de bloembollenvelden, door de overheerlijke gerechten van de chef en door de verschillende golfevents. Het ultieme hoogtepunt? De 23 meter hoge Terp op de 9-holes golfbaan.

Bij de opening van onze baan in 2011 hadden grote namen als Marco van Basten en Jochem Myjer de eer om de eerste bal weg te slaan. Inmiddels hebben we vele golfers mogen ontvangen. Wat veel golfers erg boeiend aan onze baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. Onze openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en 3 par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig.

 

Golfwedstrijden op Tespelduyn

Gedurende het gehele jaar vinden er diverse golfwedstrijden plaats.

MEER INFORMATIE

Interne competities op Tespelduyn

Gezellig golfen op Golfbaan Tespelduyn met onze diverse interne competities.

MEER INFORMATIE

Beginnen met golf

Voordat u gaat beginnen met leren golfen zijn er een paar dingen waar u aan kunt denken. Wij geven u alvast een paar tips zodat u goed voorbereid begint met leren golfen.

MEER INFORMATIE

Baanbegeleiding

Bent u een beginnende golfer of nieuw op Tespelduyn? Of golft u al langer en bent u benieuwd naar de ins en outs van de Bloembollenbaan? Onder deskundige en gezellige begeleiding van gastvrouw Corrie Staal en gastheer Andy Baker kunt u een 9-holes golfronde spelen.

Tijdens deze 9-holes ronde geeft Corrie of Andy op een ongedwongen en informele manier tips en uitleg over de baan.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Corrie via 06 – 1559 7761 of Andy via 06- 4124 5337.

* De baanbegeleidingsronde is kosteloos. U betaalt alleen uw eigen greenfee.

ClubNL-Golfbaan

Golfbaan Tespelduyn is een ClubNL-golfbaan. Wat betekent dat? Naast handicapregistratie heb je als ClubNL-lid veel voordelen.

MEER INFORMATIE

Wilt u een starttijd reserveren?

Starttijd reserveren