Golfbaan Tespelduyn

Wie een dagje komt golfen op de openbare golfbaan van Tespelduyn in Noordwijkerhout wordt altijd verrast.

Door de prachtige omgeving te midden van de bloembollenvelden, door de overheerlijke gerechten van de chef en door de verschillende golfevents. Het ultieme hoogtepunt? De 23 meter hoge Terp op de 9-holes golfbaan.

Bij de opening van onze baan in 2011 hadden grote namen als Marco van Basten en Jochem Myjer de eer om de eerste bal weg te slaan. Inmiddels hebben we vele golfers mogen ontvangen. Wat veel golfers erg boeiend aan onze baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. Onze openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en 3 par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig.

 

Golfwedstrijden op Tespelduyn

Gedurende het gehele jaar vinden er diverse golfwedstrijden plaats.

MEER INFORMATIE

Interne competities op Tespelduyn

Gezellig golfen op Golfbaan Tespelduyn met onze diverse interne competities.

MEER INFORMATIE

Beginnen met golf

Ben je een beginner en wil je een dagje komen oefenen in het Tespelduyn Trainingscentre? Dat kan uiteraard ook!

MEER INFORMATIE

ClubNL-Golfbaan

Golfbaan Tespelduyn is een ClubNL-golfbaan. Wat betekent dat? Naast handicapregistratie heb je als ClubNL-lid veel voordelen.

MEER INFORMATIE

Wilt u een starttijd reserveren?

Starttijd reserveren