Baanplattegrond, scorekaarten & handicaptabellen

De Bloembollenbaan is een openbare uitdagende 9-holes qualifying golfbaan met een afslag op de 23 meter hoge terp en een lengte van 1825 meter.

Course Map Rotated Version e1670425483270

De golfbaan beschikt over

  • Eén par 5 hole met een lengte van 425 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland!
  • Drie par 4 holes, met baanlengtes tot 375 meter. Bij de 375 meter lange hole 3 bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte en de green op zeeniveau. Vanaf dit hoogste punt heeft u een fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.
  • Vijf par 3 holes, met lengtes tot 180 meter, waaronder de ‘blinde’ hole 2.

De fraaie waterpartijen en bunkers zorgen voor extra uitdagingen op de fairways en rond de greens.

De zandgrond is een ideale ondergrond voor de golfbaan. Samen met de drainage en beregening garanderen wij jaarrond uitstekende bespeelbaarheid.

Door de 23 meter hoge Terp te benutten is de golfbaan van zeer bijzondere aard. De heuvelholes kenmerken zich door hun open karakter met een prachtig uitzicht over de gehele Bollenstreek. Het speciale karakter van Golfbaan Tespelduyn wordt verder versterkt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.

Het betreden van de golfbaan met een hond is niet toegestaan.

Scorekaarten

Handicaptabellen

Reserveer jouw starttijd en ontdek onze Bloembollenbaan

Starttijd reserverenContact

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd