20240406 155839

Geslaagde Jeugd Open Golfdag op Tespelduyn

Met veel voldoening kijken we terug op onze buitengewoon geslaagde Jeugd Open Golfdag die op 6 april 2024 plaatsvond bij Golfbaan Tespelduyn. Deze bruisende dag stond helemaal in het teken van plezier, avontuur en kennismaking met de wereld van golf voor jonge enthousiastelingen en hun families.

Tijdens onze Jeugd Open Golfdag kregen kinderen de kans om onder begeleiding van onze ervaren golfprofessionals hun eerste stappen te zetten in de golfsport. Van het oefenen van de swing tot het putten op de green, we moedigden onze deelnemers aan om hun vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van het spel in een ontspannen en gezellige sfeer.

Naast de golflessen organiseerden we ook diverse leuke en interactieve activiteiten, waaronder spellen, wedstrijden en prijzen, die voor veel enthousiasme en plezier zorgden onder de jonge deelnemers. Van het uitproberen van spellen zoals Golfdart, Snoepgolf, Hole in the Wall en Sla je slag tot het ontvangen van prijzen, elk moment was gevuld met opwinding en avontuur.

“We zijn verheugd over de enorme opkomst en het enthousiasme dat we hebben gezien tijdens onze Jeugd Open Golfdag,” aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn. “Het was fantastisch om zoveel jonge gezichten te zien die plezier beleefden en de golfsport ontdekten. We zijn dankbaar voor de positieve reacties en kijken ernaar uit om nog meer jeugdige golfers te verwelkomen op onze baan.”

Onze Jeugd Open Golfdag bij Golfbaan Tespelduyn was niet alleen een dag vol plezier en avontuur, maar ook een moment van gemeenschap en verbondenheid tussen jonge golfers en hun families. Het succes van deze dag bevestigt de groeiende belangstelling voor golf onder de jeugd en de waarde van initiatieven die jonge mensen aanmoedigen om actief te worden in de sport.

Lees hier meer over Jeugd Golf op Tespelduyn