20240618 204053

Golfbaan Tespelduyn introduceert Baanpermissie & Handicap 54-cursus voor jeugdleden

Golfbaan Tespelduyn is trots om aan te kondigen dat de Baanpermissie & Handicap 54-cursus nu ook beschikbaar is voor onze jeugdleden. Onlangs gingen maar liefst 10 jeugdleden op voor de baanpermissie en werd er door alle golfers in de dop een positief resultaat behaald ten aanzien van het behalen van de baanpermissie. Dit nieuwe jeugdbeleid biedt jonge golfers een toegankelijke manier om hun golfhandicap te halen en te verbeteren en hun liefde voor de golfsport aan te wakkeren.

Jeugd Open Golfdag

Samen met de Golfschool en de Jeugdcommissie organiseert Golfbaan Tespelduyn de Jeugd Open Golfdag op 31 augustus. Deze dag biedt een uitstekende gelegenheid voor kinderen tot 16 jaar om kennis te maken met de golfsport, deel te nemen aan golfles en uiteraard om plezier te hebben met diverse spellen. Onze bevlogen Jeugdcommissie zal aanwezig zijn om begeleiding te bieden en alle vragen te beantwoorden over het speciaal voor de jeugd samengestelde programma.

Het jeugdprogramma start op 8 september en bestaat uit 10 lessen van 75 minuten op zondag voor € 129. Naast de lessen zijn er ook doordeweeks oefenmomenten onder begeleiding van de Jeugdcommissie. Dit uitgebreide programma biedt jonge golfers niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren maar ook om regelmatig te oefenen en zich volledig in de sport te verdiepen.

“Bij Tespelduyn geloven we echt in de kracht van jeugdsport,” aldus Jeroen van Haarlem en Paul de Klerk van de Jeugdcommissie.” Met het programma voor de jeugd – met als stip op de horizon de Baanpermissie & Handicap 54 – willen we ervoor zorgen dat jonge spelers zich welkom voelen en zich kunnen ontwikkelen in een positieve omgeving.”

Meer informatie over het jeugdprogramma en de Jeugd Open Golfdag op 31 augustus is te vinden op golfbaantespelduyn.nl/jeugd.