Golfschool Tespelduyn in Noordwijkerhout

Leer golfen in de Bollenstreek of verbeter je spel!

Golfschool Tespelduyn verzorgt al jaren de golflessen en de golfopleidingen op Golfbaan Tespelduyn. Onze golfcentrum ligt in het hart van de Bollenstreek. De ideale plek om te leren golfen. De betrokken golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal en Mitchell Schoorl hebben jarenlange ervaring en spelen of speelden in de nationale golftop.

Van 5- tot 95-jarigen, van beginner tot lage handicapper; iedereen krijgt een aanpak op maat. De les-aanpak is er dan ook op gericht om op enthousiaste wijze nieuwe golfers zo snel mogelijk in de baan te krijgen en hen daarna op een goede manier te helpen een steeds beter spelniveau te krijgen.

Dus leer golfen in de Bollenstreek en ontdek Tespelduyn.

Gratis golf ontdekken Les boeken

Haal je baanpermissie voor Tespelduyn in 1 dag!

Kan je niet wachten om te golfen? Dan is de cursus baanpermissie in 1 dag ideaal. Je leert de basisprincipes van golf en na afloop ontvang je baanpermissie. Je kunt kiezen uit de baanpermissie voor de parkholes of de negen holes baan van Tespelduyn.

Ontdek Baanpermissie in 1 dag

Verbeter jouw spel met de Golf-Pas

Ben jij klaar om je golfspel naar een hoger niveau te tillen? Of wil je juist starten met deze geweldige sport? Met onze Golf-Pas bieden we jou de perfecte gelegenheid om te leren golfen of je golfvaardigheden te verbeteren! Met de Golf-Pas ontvang je 13 groepslessen en 3 maanden onbeperkt trainen op alle oefenfaciliteiten inclusief Parkholes.

Golf-Pas

Jeugd Golf

Is jouw kind geïnteresseerd in golfen met leeftijdsgenoten? Dan zou het Jeugd Golf programma wel eens perfect kunnen zijn: educatief en altijd plezierig!

En voor de ouders bieden we ook het Ouder/Kind Golf programma aan, bestaande uit 8 gezellige en leerzame golflessen samen met jouw zoon of dochter.

Jeugdlessen Ouder / Kind Golf

Wil je een les boeken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Les boekenContact Golfschool Tespelduyn