Golfschool Tespelduyn

Kennismaken, leren golfen of jouw golfspel doorontwikkelen?

Golfschool Tespelduyn verzorgt reeds jaren de golflessen en de golfopleidingen op Golfbaan Tespelduyn. De betrokken golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal en Mitchell Schoorl hebben jarenlange ervaring en spelen of speelden in de nationale golftop.

Van 5- tot 95-jarigen, van beginner tot lage handicapper; iedereen krijgt een aanpak op maat. De les-aanpak is er dan ook op gericht om op enthousiaste wijze nieuwe golfers zo snel mogelijk in de baan te krijgen en hen daarna op een goede manier te helpen een steeds beter spelniveau te krijgen.

Gratis golf ontdekken Les boeken

In 1 dag leren golfen en zelfstandig de Parkholes kunnen spelen?

Dan is de 1-daagse golfcursus Baanpermissie Parkholes à € 99 de ideale basiscursus! In de 1-daagse cursus leer je de basisbeginselen van het golfen. Na afloop van de cursus ontvang je de baanpermissie voor de Parkholes en kan je zelfstandig op de Parkholes op Tespelduyn spelen.

In 1 dag jouw baanpermissie halen Contact

Jeugdlessen

Wil jouw kind graag leren golfen met leeftijdsgenootjes? Dan zijn de jeugdlessen misschien wel iets voor hem of haar: leerzaam en altijd gezellig!

Naast het jeugdprogramma verzorgen wij ook Ouder/Kind Golf bestaande uit 8 gezellige & leerzame golflessen samen met jouw zoon of dochter.

Jeugdlessen Ouder / Kind Golf

Wil je een les boeken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Les boekenContact Golfschool Tespelduyn