Strokeplay Kampioenschap Kampioenen Jodie Young en Maaike Baker

Jodie Young en Maaike Baker clubkampioenen Golfbaan Tespelduyn

Afgelopen weekend werd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn gestreden voor het Strokeplay Kampioenschap 2021, het jaarlijkse clubkampioenschap over 36-holes.

Strokeplay Kampioenschap 6 prijswinnaars scaled

De wedstrijd werd gespeeld onder perfecte omstandigheden en de golfers streden een spannende strijd om de felbegeerde titel. Bij de heren ging Jodie Young rond in 143 slagen en André Beijk en Erwin den Elzen werden 2e en 3e met 145 slagen.

Bij de dames werd het klassement op de 2e dag op zijn kop gezet en Maaike Baker kroonde zich met 172 slagen tot winnares. Sonja van Bohemen werd 2e met 175 slagen en Simone Glas haalde brons binnen met 179 slagen.

“Wij kunnen terugkijken op een prachtig kampioenschap met terechte winnaars”, aldus Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “Strokeplay is de puurste vorm van golfen omdat er geen handicapverrekening van toepassing is; de golfer die het minste aantal slagen nodig heeft is de winnaar”.

KermisGolf

Op 7 september, tijdens de Noordwijkerhoutse kermis, worden liefst 2 golfwedstrijden gespeeld. “Ja, wij kiezen samen met de Oranjevereniging voor een nieuwe opzet”, aldus Duivenvoorde. “In de ochtend wordt een individuele wedstrijd gespeeld en in de middag een teamwedstrijd. Deze wedstrijden staan open voor alle golfers vanaf 18 jaar. Wij rekenen op veel deelnemers en ook na afloop van de middagwedstrijd zal het vast en zeker gezellig zijn”, besluit Duivenvoorde. Klik hier voor meer informatie en inschrijven