Koen van Diemen winnende Putt Golfbaan Tespelduyn

Koen van Diemen en Maaike Baker clubkampioenen Golfbaan Tespelduyn

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus werd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn gestreden voor het Strokeplay Kampioenschap 2022, het jaarlijkse clubkampioenschap over 36-holes.

De wedstrijd werd gespeeld onder perfecte omstandigheden en de golfers streden een spannende strijd om de felbegeerde titel. Bij de heren stonden na 36 holes Koen van Diemen en Randy den Elzen beiden op 139 slagen. Na 3 spannende play-off holes was Koen van Diemen uiteindelijk de winnaar. Nummer 3 bij de heren werd Laurens de Lange met 140 slagen.

Koen van Diemen winnende Putt Golfbaan Tespelduyn scaled

Bij de dames prolongeerde Maaike Baker haar titel!

Met een flinke verbetering van maar liefst 20 slagen ten opzichte van vorig jaar bekroonde Maaike zich met 152 slagen tot winnares. Annemarie Menken werd 2e met 162 slagen en Angeline Schouten haalde brons binnen met 171 slagen. “Wij kunnen terugkijken op een prachtig kampioenschap met terechte winnaars”, aldus Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “Strokeplay is de puurste vorm van golfen omdat er geen handicapverrekening van toepassing is; de golfer die het minste aantal slagen nodig heeft is de winnaar”.

Winnaars Strokeplaykampioenschap 2022 Golfbaan Tespelduyn scaled

Ook eens meedoen aan een leuke golfwedstrijd op Tespelduyn?

Bekijk dan onze wedstrijdkalender.