Bloembollenbaan Terp Green Hole 4

Kom nú onbeperkt golfen!

In 2019 nr. 3 in de categorie ‘Golfbaan van Nederland met het beste clubgevoel’.

De enquête, uitgevoerd onder regie van de Nederlandse Golf Federatie, roemt de laagdrempelige, gastvrije en open cultuur. De enquête stelt: hierdoor word je daadwerkelijk opgenomen door de golfers en beleef je snel het fijne clubgevoel.

Klik hier voor de jaarkaarttarieven en het inschrijfformulier

Golfbaan Tespelduyn uitzicht vanaf de terp

9-Holes golfbaan van het jaar 2019

Nederland’s Beste 9-holes Golfbaan van het jaar Leadingcourses.com is dé beoordelings-website voor golfers en door golfers. In de beoordelingen worden meerdere elementen beoordeeld; de golfbaan, onderhoud, voorzieningen, clubhuis, gastvrijheid, algemene indruk en de prijs-kwaliteitverhouding.

In 2019 werden wij op basis van golfersbeoordelingen Nederland’s Beste 9-holes Golfbaan van het jaar, dé ultieme beloning is voor het hele team. Op basis van ruim 700 beoordelingen is de actuele gewogen beoordeling: 7,9.

Bloembollenbaan Terp Green Hole 4

Competities en wedstrijden

Op Golfbaan Tespelduyn worden het hele jaar golfwedstrijden en competities georganiseerd. Deze gezellige activiteiten zijn laagdrempelig en voor alle golfers met minimaal HCP 54 of Tespelduyn Baanpermissie en zodoende dé manier om snel andere golfers te leren kennen en ook het clubgevoel te ervaren!

Gastvrijheid!

Dát zit in ons DNA en Tespelduyn staat er prima op bij de gasten. Golfers drukken hun eervolle waardering uit middels de 2e plaats die wij in 2019 behaalden in de categorie ‘Beste horeca op een Nederlandse Golfbaan’. Misset Horeca, het vakblad voor de Nederlandse horeca, plaatste Tespelduyn in 2018 op 43 in de landelijke Terras Top 100.

Kortom, dit is het moment op onbeperkt te komen golfen op Tespelduyn!

Klik hier voor Alle informatie en het inschrijfformulier