Koningsdag

Golfen op Tespelduyn voor het goede doel Fietsmaatjes

Maak kans op 2 van de ruim 40 greenfees t.w.v. ruim € 4.500!

Op Koningsdag kunnen golfers van 7.00 tot 17.00 uur terecht voor een wel heel bijzondere golfdag. Op deze dag zijn er ruim 40 greenfees op prachtige golfbanen te winnen met een totaalwaarde van ruim € 4.500.

De score die je op Koningsdag maakt is niet relevant want alle na afloop van de golfronde ingeleverde scorekaarten doen mee met de loterij. Deelname is heel eenvoudig; gewoon een starttijd boeken en na afloop de scorekaart inleveren.

Wedstrijdgeld voor alle deelnemers is € 5. Bezoekers betalen daarnaast ook uiteraard greenfee.

Lees hier het verslag van 2022
Lees hier het verslag van 2023
Lees hier het verslag van 2024

STARTTIJD RESERVEREN

Golfen op De Haagsche, De Texelse of De Noordwijkse

We kunnen dankzij gulle sponsors prachtige prijzen ter waarde van ruim € 4.500 verloten, waaronder ruim 40 greenfees op de mooiste banen van Nederland. Zo kunnen winnaars met 2 personen gaan golfen op De Lage VuurscheDe Haagsche, The International, De Texelse, De Herkenbosche, De Goese, Stippelberg, De Rijswijkse, Rozenstein en nog vele andere golfbanen. Liefst 6 personen maken kans op greenfees voor De Noordwijkse. Bij het inleveren van de scorekaarten kunnen de golfers een vrijwillige bijdrage doneren voor Fietsmaatjes.

Starttijd reserveren Lees het verslag van de winnaars van 2023

Een weekend rijden in een Audi e-tron GT RS én golfen op Bergvliet voor winnaar van de ‘Neary’

Van 9.00 tot 17.00 uur kan iedereen voor € 5 trachten de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan en zodoende de ‘Neary’-prijs te winnen. Ook voor deze winnaar hebben wij een prachtige prijs ter waarde van liefst € 650, namelijk een weekend lang een Audi e-tron GT RS (cataloguswaarde € 156.000) rijden gecombineerd met 2 stuks 18-holes greenfees op de prachtige baan van Landgoed Bergvliet in Oosterhout! Aangeboden door Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Ik wil kans maken op deze fantastische prijs

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes fietst met mensen die er graag op uit gaan maar dat niet meer zelfstandig kunnen. Deze mensen worden gekoppeld aan vrijwilligers die net zo graag op de fiets stappen en de gasten kunnen helpen. Samen trekken ze er op uit op een duofiets met elektrische trapondersteuning: een e-bike waarbij je naast elkaar zit dus. Sommigen houden het bij een rondje door het dorp waarbij de koffie en de appeltaart het hoogtepunt vormen, anderen dagen elkaar uit met stevige fietstochten door weer en wind. Het plezier staat bij iedereen voorop. Het contact op de fiets. Gezond buiten in beweging zijn. Daar fleurt iedereen van op: gasten én vrijwilligers.

meer informatie over Fietsmaatjes

Ontdek de lekkerste lunch- en dinergerechten

Kom voor of na je ronde golf  genieten van een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met de lekkerste bites of genieten van de lekkerste lunch- dinergerechten in ons restaurant je bent meer dan welkom!

Ontdek de lekkerste gerechten van onze menukaart.

Tafel reserveren Ontdek onze menukaart

Heel veel dank aan de gulle gevers!

Haagsche Golf- & Countryclub, ING Private Banking, Abswoude Autopromenade, Loppersum Arbeidsbemiddeling, Beheersmaatschappij Alwin BV, ABN AMRO Mees Pierson, De Herkenbosche, Golfbaan Stippelberg, Golfbaan De Swinkelsche, Golfsociëteit De Lage Vuursche, Golfclub De Compagnie, Flexible Human Services, Golfbaan De Texelse, De Goese Golf, Prise d’Eau Golf, Rijswijkse Golfclub, Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. en anonieme sponsors.

Boek nu jouw starttijd voor de Koningsdag en maak kans op mooie prijzen

Starttijd boekenContact