Koningsdag

Golfen op Tespelduyn voor het goede doel De Honingraat

Maak kans op greenfees t.w.v. ruim € 3.000!

De score die je op Koningsdag maakt is niet relevant, want alle na afloop van de golfronde ingeleverde scorekaarten doen mee met de loterij. Deelname is heel eenvoudig; gewoon een starttijd boeken en na afloop de scorekaart inleveren.

Lees hier het verslag van 2022

STARTTIJD RESERVEREN

Honingraat-manager Dieuwke van der Plas is erg verheugd dat Tespelduyn wederom de meervoudig gehandicapte kinderen van De Honingraat ondersteunt. “Wij ontvangen al jarenlang giften van Tespelduyn en ik kan je verzekeren dat deze uitstekend worden besteed. Wij kochten eerder al speciale I-pads, hebben in onze speeltuin geïnvesteerd en in 2021 konden wij liefst 2 duofietsen ter waarde van €5000 aanschaffen. Als Honingraat zijn wij echt verguld met zo’n goede buur als Tespelduyn”.

Iedereen wint!

Alle golfers op Koningsdag dag ontvangen een proeftraining en 2 gratis trainingen met personal trainer t.w.v. € 95 van fit20 uit Hillegom.

Winnaars spelen op De Haagsche (2x), De Noordwijkse (6x), De Kennemer (4x) of andere mooie golfbanen

Dankzij gulle sponsors kunnen wij greenfees op de mooiste banen van Nederland verloten. Zo kunnen winnaars met 2 personen gaan golfen op De Haagsche, Noordwijkse, Kennemer, Herkenbosche, Stippelberg, Dirkshorn, ’t Zelle, Liemeer, Hoge Dijk, Bentwoud, Rozenstein, De Gelpenberg, De Swinkelsche en nog veel meer! Lever na afloop de scorekaart in en deze dient als lot van de loterij.

 

Starttijd reserveren

De Honingraat

De Honingraat in Noordwijkerhout is een dienstencentrum voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen. Binnen dit dienstencentrum worden de kinderen velerlei activiteiten aangeboden, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Alle activiteiten zijn er zoveel mogelijk op gericht om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Golfen op Golfbaan De Swinkelsche voor winnaar van de ‘Neary’

Van 9.00 tot 17.00 uur kan iedereen voor € 5 trachten de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan en zodoende de ‘Neary’-prijs te winnen. Ook voor deze winnaar hebben wij een prachtige prijs, namelijk 2 stuks 18-holes greenfees ter waarde van € 120 op de prachtige baan van Golfbaan De Swinkelsche!”

Heel veel dank aan de gulle gevers!

Haagsche Golf- & Countryclub, Deloitte Accountancy & Advies, Abswoude Autopromenade, Wijnkoperij Okhuysen, De Herkenbosche, ABN AMRO Mees Pierson, Golfbaan ’t Zelle, De Stippelberg, Frank Pont Golfbaanarchitect, Heineken, Van Lanschot Bankiers, AHA De Man Greenkeeping, De Gelpenberg, ING Private Banking, Fit 20 en anonieme sponsors.

Boek nu jouw starttijd voor de Koningsdag en maak kans op mooie prijzen

Starttijd boekenContact