Strokeplay 2023 Podium Dames Heren

Maaike Baker en Gijs Duivenvoorde clubkampioenen Golfbaan Tespelduyn

Op Golfbaan Tespelduyn vond het jaarlijkse Strokeplaykampioenschap plaats waarbij de jaarkaarthouders van Golfbaan Tespelduyn streden om de felbegeerde titel. Met perfecte weersomstandigheden en de uitdagende baan in absolute topconditie was het een weekend vol spannende momenten en indrukwekkend golfspel bij zowel de dames als de heren.

Na twee intensieve dagen van competitie en ongeëvenaard golfspel kroonden Maaike Baker en Gijs Duivenvoorde zich tot clubkampioenen.

Strokeplay 2023 Winnaars Maaike Baker Gijs Duivenvoorde scaled

Met consistent spel en strategische beslissingen realiseerde Gijs, evenals Rob Schoone, een indrukwekkende score van 142 slagen en diende de play-off de beslissing te brengen. Deze werd door Gijs in zijn voordeel beslist. Laurens de Lange eindigde op 4 slagen als derde.

Bij de dames heeft Maaike Baker een fantastische prestatie neergezet door voor het derde opvolgende jaar kampioen te worden. Zij wist met haar vaardigheden en vastberadenheid Angeline Schouten op 2 slagen achter zich te houden en Annemarie Duivenvoorde eindigde als  3e.

Strokeplay 2023 Podium Dames Heren scaled

Het kampioenschap heeft opwindende momenten op de baan gebracht en een gezonde dosis competitie gebracht. In augustus 2024 vindt de volgende editie van het clubkampioenschap plaats.