Najaarswedstrijd

Najaarswedstrijd Spektakel; Winnaars en prachtige greenfees!

Op 28 oktober hebben we een buitengewone Najaarswedstrijd beleefd vol spanning, competitie en schitterend golfspel. We zijn verheugd de winnaars aan te kondigen die niet alleen de topplaatsen hebben veroverd maar ook exclusieve greenfees hebben gewonnen voor enkele van de meest prestigieuze golfbanen.

Najaarswedstrijd

 Categorie 1

1. Anne-Mieke Akerboom : Een welverdiende 1e plaats! Anne-Mieke gaat naar huis met 2 greenfees voor De Swinkelsche. Proficiat!
2. Anneke Dommisse : Een sterke 2e plaats voor Anneke, beloond met 2 greenfees voor de Hooge Rotterdamsche. Geweldig gespeeld!
3. Paul Turk : Op de 3e plaats hebben we Paul, winnaar van 2 greenfees voor Dirkshorn. Fantastisch werk!

Categorie 2

1. Ralph Holt: De koning van Categorie 2! Ralph wint 2 greenfees voor de Batouwe. Een buitengewone prestatie!
2. Corrie Hendriks: Een indrukwekkende 2e plaats voor Corrie, met 2 greenfees voor de Hoge Dijk als beloning. Goed gedaan!
3. Faisal Amin: Faisal pakt de 3e plaats en gaat naar huis met 2 greenfees voor de Kieviten. Gefeliciteerd!

Feestelijke Afsluiting

Een hartelijke felicitatie aan alle winnaars en een oprechte dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme en sportiviteit op deze bijzondere dag van 28 oktober. Deze najaarswedstrijd was een groot succes dankzij jullie toewijding en passie voor golf.

Blijf op de hoogte van al het golfnieuws en toekomstige evenementen hier bij Golfbaan Tespelduyn. Bekijk onze agenda voor informatie over de komende wedstrijden.