Nr 3 Golfhoreca van NL Players First Golfbaan Tespelduyn 2021 2

Tespelduyn wederom nummer 3 van Nederland

Deze week werd bekend dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn de 2e prijs voor beste horeca-locatie op een Nederlandse golfbaan in de wacht heeft gesleept. Vooral de uitstekende service en gastvrijheid op Tespelduyn worden door gasten en golfers geroemd.

3e plaats Golfhoreca Players First Golfbaan Tespelduyn 2021 2

Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “Vorig jaar eindigden wij ook op de nationale 3e plaats en uiteraard zijn wij enorm trots dat wij deze hoge notering hebben vastgehouden. Wij gaan dit natuurlijk met onze medewerkers vieren want zij zijn de belangrijkste schakel. Bovendien ervaren wij dat dit ook bij onze gasten niet onopgemerkt blijft; wij blijven lekker doorgroeien en nog steeds ontdekken gasten dat wij er juist voor iedereen zijn en een lage drempel hebben”, aldus Duivenvoorde.

Namens de medewerkers toont restaurant-manager Joyce Nederstigt uitermate trots te zijn op het resultaat. “Zo’n landelijke prijs is voor ons team natuurlijk de mooiste beloning voor het harde werken”; aldus Nederstigt. “Graag willen wij onze gasten en golfers bedanken, want zij bepalen immers dat wij op deze 3e plaats eindigen. Wij gaan enorm gemotiveerd en vol vertrouwen de toekomst in met de wetenschap dat er steeds meer beperkingen komen te vervallen. Wij kijken uit naar 9 juni wanneer wij naar verwachting ook het restaurant mogen openen”.