a1a851b6 d782 4d58 938b a8708a1edd8b

Wednesday Scramble – uitslag, foto’s en eindklassement

Wat een opwindende woensdag was het! De golfbaan bruiste van de spanning en ook achteraf tijdens het buffet en de prijsuitreiking spatte het plezier er van af. Graag delen wij de hoogtepunten van deze geweldige editie met je.

🏆 Diementjes
De Diementjes, met hun ongelooflijke teamgeest en indrukwekkende vaardigheden, stalen de show en kwamen voor het derde jaar op rij als winnaars uit de bus. Hun vastberadenheid om de beste te zijn, betaalde zich uit in de vorm van de felbegeerde eerste plaats en titelprolongatie.

🥈 ForeSome
Niet ver achter de Diementjes, stond het team ForeSome sterk op de tweede plaats. Ze lieten zien dat ze een krachtige concurrentie vormden en leverden een prestatie waar ze trots op kunnen zijn. Zijn zij wellicht volgend jaar in staat om de Diementjes te verslaan?

🥉 Bakers ’n Bandits
Het team Bakers ’n Bandits toonde gedurende het hele seizoen hun golfvaardigheden en eindigde op een eervolle derde plaats. Ze maakten de competitie nog spannender dan deze al was en hielden de adrenaline hoog.

👗 Pin Position & Golden Girls
Natuurlijk draait de Wednesday Scramble Competitie niet alleen om golfvaardigheden, maar ook om plezier en stijl. De prijs voor de beste outfit ging dit keer naar Pin Position én Golden Girls, die niet alleen fantastisch golfden, maar er ook nog eens geweldig uitzagen.

We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en de inzet die ze hebben getoond!

Bekijk hier de foto’s van de Wednesday Scramble 2023

Bekijk hier de volledige eindstand

* Prijswinnaars die hun prijzen niet hebben opgehaald tijdens de Slotronde, kunnen deze bij de receptie ophalen.