Competities

Gezellige competities voor golfers van ieder niveau!

De competities zijn toegankelijk voor golfers met minimaal HCP 54 of Tespelduyn Baanpermissie. Gezellig golfen met een groep heren of dames? De heren spelen op de maandagochtend (HGC Tespelduyn) en de dames spelen op de dinsdagochtend (GCT-Ladies). Deelname-vereiste bij de GCT-Ladies is dat je jaarkaarthouder van De Bloembollenbaan bent. Een Golf-Pas voldoet niet aan het deelname-vereiste.

HGC Tespelduyn GCT-Ladies

Zaterdag Middag Competitie & Zomer Avond Competitie

Ontspannen en informele competities om kennis te maken met het spelen van golf in wedstrijdverband. Het is leuk om steeds met andere mensen te spelen uit verschillende handicapcategorieën en wij spelen ook met mannen en vrouwen door elkaar. Het is een uitstekende manier om andere golfers van Tespelduyn te leren kennen. Juist ook bedoeld voor de beginnende golfers

Zaterdag Middag Competitie Zomer Avond Competitie

Future Cup

Een competitie speciaal voor golfers van 16 t/m 34 jaar. Een uitstekende manier om andere golfers van jouw leeftijd (beter) te leren kennen.

Wednesday Scramble Tespelduyn

Golfen in teamverband, gezellig borrelen en genieten van een heerlijk gerecht. De perfecte ingrediënten voor een gezellige woensdagmiddag/-avond op Landgoed Tespelduyn.

Future Cup Wednesday Scramble Tespelduyn

Matchplay

Een pittige 9-ronden matchplay competitie op Golfbaan Tespelduyn wacht op gepassioneerde golfers. Temidden van de prachtige omgeving zullen deelnemers hun vaardigheden testen en strijden om de hoogste eer. Verwacht negen spannende rondes vol uitdaging!

Matchplay competitie

Wilt u gezellig meedoen met één van onze wedstrijden of competities?

WedstrijdagendaCompetities