Groepsfoto

Golfschool Tespelduyn nummer 1 van Nederland

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft de golfschool van Tespelduyn uitgeroepen tot beste Golfstart-golfbaan van de maand. De NGF baseert dit op basis van deelname bijna 100 nieuwe golfers aan de Golfstart-cursus, lovende beoordelingen en het feit dat liefst 98% van de deelnemers de Golfstart-aanpak van Tespelduyn aanbeveelt….

Arjan Stokman en Ralph Staal, golfprofessionals van Tespelduyn, zijn natuurlijk trots op deze eervolle waardering. “Wij zijn zelf enthousiast over het prachtige golfspel en weten dat echt iedereen van jong tot oud het kan leren”, aldus Arjan en Ralph. “Met Golfstart leer je voor € 99 in 6 lessen golfen en na afronding van deze cursus kun je zelfstandig de Parkholes spelen. Golfstart is echt dé ideale manier om kennis te maken met golfen!”

Tespelduyn-directeur Peter Duivenvoorde prijst de inzet van Staal en Stokman; “beiden geven alle aandacht aan de groep nieuwe golfers en doen dat met zoveel passie dat succes niet uit kan blijven. De bevestiging hiervan is terug te lezen bij de beoordelingen op www.golfstart.golf.nl“.

Arjan en Ralph weten zo twee van de meest aansprekende beoordelingen op te noemen. “Ik heb genoten van de lessen en vond de persoonlijke aanpak van de trainer goed. Hij had voor iedereen een persoonlijke aanpak en kon goed voor ieders niveau overbrengen waar ze op moesten letten waardoor ik snel opschoot met mijn vaardigheden”.

Een andere deelnemer geeft aan ”vijf jaar geleden in één weekend mijn gvb gehaald. Maar ik ging jaarlijks slechter slaan, waardoor ik er steeds meer tegen opzag om de baan op te gaan. Nu de techniek weer opgefrist en kijk ik er naar uit om dit in praktijk te brengen”.

“Wij hebben ook in de komende maanden weer een ruim aanbod aan Golfstart-cursussen en geïnteresseerden vinden alle informatie op www.golfstart.golf.nl“, besluit Arjan.