Boek nu jouw Golfstart!

Altijd al willen starten met golf? Dan is Golfstart iets voor jou!

Golfstart is een nieuw landelijk lesprogramma waar je aan de hand van zes golflessen in je eigen regio voor een vaste lage prijs kan beginnen met golf!

Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een goede introductie in golf te geven. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd om je te leren golfen, want cijfers laten zien dat dit veel beter werkt dan een cursus in één dag of weekend.

Klik hier om aan te melden voor de Golfstart

Hoe werkt Golfstart?

Golfstart bestaat uit een lespakket van zes golflessen van minimaal 45 minuten voor een vaste prijs van €99. Tussen de golflessen door sturen we je een aantal video’s van golfoefeningen om zelf te trainen. Zo weet je zeker dat je na Golfstart klaar bent om de golfbaan op te gaan!

Tijdens de laatste (baan)les krijg je Baanpermissie voor onze Parkholes!

Klik hier om aan te melden voor de Golfstart

Waarom Golfstart?

Veel beginnende golfers halen hun golfbaanpermissie of handicap 54 in één dag of weekend en worden daarna niet verder geholpen om beter te worden en met meer plezier de baan in te gaan. Het gevolg is dat veel beginners binnen één of twee jaar afhaken. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd je om te leren golfen wat, ondersteund door statistieken uit de golfmarkt, het beste is als je begint met golf.

Klik hier om aan te melden voor de Golfstart

'Samen leren golfen'

Voor enthousiaste beginners is het moeilijk de mogelijkheden voor beginnen met golf in hun omgeving in kaart te krijgen. Er is niet één centraal landelijk punt waar potentiële nieuwe golfers terecht kunnen. Veel mensen worden daarom direct lid van een golfclub zonder dat ze goed geïntroduceerd zijn in de sport. Laat staan dat ze voldoende in contact zijn gekomen met andere beginnende golfers waardoor zij gestimuleerd worden om verder te gaan. Het platform Golfstart gaat beginnende golfers intensiever en inhoudelijk beter begeleiden en daarbij ligt de nadruk op ‘samen leren golfen’.

Klik hier om aan te melden voor de Golfstart