Welcome to the Club

Welcome to the Club

Een mooie en gezonde baan. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers kunnen verwelkomen. Daarom starten we samen met de NGF en ruim 125 golfclubs de campagne: Welcome to the club.

Over Welcome to the club

In de campagne spelen we met de verschillende vooroordelen rondom golf. Aan de hand van de stereotypen gaan we heel Nederland laten zien dat het juist een sport voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe mooi en leuk de golfsport is! Daarnaast zullen we er samen voor zorgen dat iedereen die dat wil heel makkelijk kennis kan komen maken met golf. De campagne is de komende jaren onder andere te zien op tv, op social media, in verschillende tijdschriften, online en natuurlijk ook in en om ons restaurant.

Meer informatie over de campagne

Gratis kennismaken met golf

Dé ideale manier om golf te ontdekken. Het allerleukst samen met vrienden, familie of collega’s.

De golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn gaan je stimuleren en motiveren om het spel te leren kennen en kunnen.

Boek je 1e gratis les

6 Lessen voor € 99

Golfstart legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig! Heb je vrienden, familieleden of collega’s die ook willen leren golfen? Meld je dan samen aan voor Golfstart!

Boek je eerste 6 lessen

Wil je helpen?

Dat kan! Zie je nieuwe gezichten? Leuk als je een praatje maakt om te zien of je iets kunt betekenen. Ken je iemand die eens wil rondkijken op de club? Neem diegene gerust mee! Of wijs op het kennismakingsaanbod via probeergolf.nl en golf.nl/golfstart. En deel ook mooie beelden van je golfbelevenissen op je socialmedia-kanalen met #welcometotheclub

Wil jij ook beginnen met golfen? Boek dan snel!

Boek je 1e gratis lesBoek je eerste 6 lessen