IMG 4163

ZomerAvondCompetitie: Een Seizoen Vol Golfplezier!

De ZomerAvondCompetitie is donderdag 31 augustus afgesloten. De competitie bracht golfers van diverse achtergronden samen voor een seizoen vol uitdagende wedstrijden en gezellig samenzijn.

Gedurende de 18 wedstrijden die werden gespeeld, streden golfers in verschillende categorieën om de eer en de overwinning. In categorie 1 ging de kampioenstitel naar Willem Plug, die indruk maakte met zijn consistent sterke prestaties. In categorie 2 was Louise van Alenburg de triomfantelijke winnaar, terwijl Mathijs Woertman in categorie 3 zegevierde dankzij zijn vastberadenheid en vaardigheden op de baan.

Het hoogtepunt van de competitie was echter niet alleen de golfprestaties, maar ook het sterke gevoel van gemeenschap dat onder de deelnemers ontstond. De ZomerAvondCompetitie werd in stijl afgesloten met een gezellige borrel en een smakelijk buffet, waar golfers herinneringen ophaalden aan de hoogtepunten van het seizoen.

Naast de reguliere wedstrijden werden ook de Birdiecompetitie en Ringercompetitie georganiseerd, wat de competitie nog spannender maakte. Deze competities daagden de golfers uit om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en hun best te doen op de golfbaan.

Wij kijken nu al reikhalzend uit naar de volgende ZomerAvondCompetitie. Het succes van dit seizoen onderstreept niet alleen de toewijding en het talent van de deelnemers, maar ook de unieke sfeer van gemeenschap en vriendschap die golfen op Tespelduyn kenmerkt.

Winnaars per categorie

Cat. 1: Willem Plug
Cat. 2:
Louise van Alenburg
Cat. 3:
Mathijs Woertman

Complete uitslagen

IMG 4163

Bekijk hier de foto’s van de slotronde

Zaterdag 21 oktober start de ZaterdagMiddagCompetitie

Een heel ontspannen en informele manier om kennis te maken met het spelen van golf in wedstrijdverband. Het is leuk om steeds met andere mensen te spelen uit verschillende handicapcategorieën en wij spelen ook met mannen en vrouwen door elkaar. Het is een uitstekende manier om andere golfers van Tespelduyn te leren kennen. Juist ook bedoeld voor de beginnende golfers. Inschrijven via de Tespelduyn Web App.

Ontdek al onze COMPETITIES