Open Golfdag

Vrijdag 26 april Open Golfdag op Golfbaan Tespelduyn

Maak kennis met de fascinerende wereld van golf op vrijdag 26 april tijdens de Open Golfdag op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout! Benieuwd naar deze sport maar nog nooit de kans gehad om het uit te proberen? Dit is jouw moment! Ontdek de basisprincipes van golf, onder begeleiding van ervaren professionals, te midden van een prachtig landschap. Geen ervaring of eigen materiaal nodig, alleen een nieuwsgierige geest en zin om plezier te beleven. Schrijf je vandaag nog in en laat je verrassen door de spanning en gezelligheid van golf tijdens de Open Golfdag op Tespelduyn!

Beginnen met golf

Maar hoe begin je met golf? Vaak op aanraden van iemand anders die al verknocht is geraakt met de sport. Voor een toegankelijke kennismaking met golf organiseren wij een Open Golfdag. Ontdek geheel vrijblijvend tijdens een kennismakingsles of golf iets voor jou is. Ontzettend leuk om voor te stellen aan je vrienden of collega’s (als team-uitje!). Golf is voor iedereen!

Aanmelden Contact

Ontdek de golfsport

Gedurende de dag organiseren we vier introductielessen waarbij we ons richten op drie belangrijke aspecten: grip, stand en houding op de driving range, het lezen van de baan, juiste houding en uitlijning op de putting green en ten slotte passen we deze lessen toe tijdens het spelen van Parkhole 1.

  • 11:00 tot 12:30 uur
  • 12:30 tot 14:00 uur
  • 14:00 tot 15:30 uur
  • 15:30 tot 17:00 uur
Aanmelden

Lessen zijn inclusief

  • Golfballen tijdens de lessen
  • Een golfleenset
  • Gebruik van de oefenfaciliteiten
  • Materialen

Wat je niet mag vergeten

Sportschoenen zijn heerlijk om op te golfen.

Ping Demodag

Kom langs op het Ping demofitting event! Tussen 11.00 en 17.00 uur bundelen Swingline en Ping hun krachten om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Test de nieuwste collectie clubs van Ping tijdens onze demo fittings. Iedereen is welkom om langs te komen en de perfecte club voor hun spel te vinden!

Maak van tevoren een afspraak via info@swingline.nl of bel 071-3011132 om jouw plek te reserveren. We kijken ernaar uit je te zien!

Meld je direct aan voor de kennismaking met de golfsport!

AanmeldenContact

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd