Arrangementen

Golfen en culinair genieten

Met deze arrangementen ben je verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! Je speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan en geniet van één van onze heerlijke mogelijkheden

Golfen en culinair genieten Contact

Soldaat van Oranje – De Musical Golf-arrangement

Geniet van een geweldig arrangement speciaal voor jouw opgesteld vanuit de samenwerking tussen Soldaat van Oranje – De Musical en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn!

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3,2 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Soldaat van Oranje – De Musical Golf-arrangement

Keukenhof-arrangement

Duik in een bijzonder arrangement, speciaal voor jou samengesteld door de geweldige samenwerking tussen de Keukenhof en Landgoed Tespelduyn!

Ontdek de magie van de Keukenhof, gelegen ten noordwesten van het schilderachtige Lisse in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hier kun je genieten van de betoverende bloemenpracht, met bolgewassen van lokale tuinbouwbedrijven uit de kleurrijke bollenstreek. Omring jezelf met weelde op Landgoed  Tespelduyn en laat je zintuigen verwennen door deze unieke combinatie van natuurlijke pracht en exclusieve gastvrijheid!

Keukenhof-arrangement

Kom jij culinair genieten na een ronde golf op onze Bloembollenbaan? Plan dan jouw volgende golfuitje!

Bekijk de mogelijkhedenContact

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd