Tespelduyn Business Wildcard

Maak nú kennis: 3 maanden Wildcards van Business Club Tespelduyn.

Ondernemers zijn altijd op zoek naar een sterk zakelijk netwerk.  Ontdek nú de Business Club van Golfbaan Tespelduyn, een netwerkclub waar plezier maken en zaken doen samen komen. Meer dan honderd bedrijven uit de regio Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer zijn al lid!

Natuurlijk kunnen wij vertellen hoe leuk die Business Club en onze maandelijkse golfwedstrijd is maar is het niet beter een beter idee om dit zelf te ontdekken. Juist daarom bieden wij bedrijven de mogelijkheid om gedurende drie maanden Business Club Tespelduyn te ontdekken.

Met dit tijdelijke abonnement verkrijg je 2 wildcards om onze golfbaan te ontdekken en onbeperkt te bespelen. Bovendien ben je meer dan welkom op onze maandelijkse Business Club-dag zodat je andere leden van de Business Club Tespelduyn kunt ontmoeten. En wij weten inmiddels hoe het is om tijdens het golfen succesvol verbindingen te leggen.

Als lid van onze Business Club kun je met korting spelen op liefst 18 partnergolfbanen.

Business club

Business Club Tespelduyn is de afgelopen jaren gegroeid naar ruim honderd leden. Maandelijks wordt er een wedstrijd met ca. 50 deelnemers gespeeld en naast de dagprijs doe je ook mee voor het jaarklassement. In de baan ontdek je de keuken van Tespelduyn met een puike verzorging.

Een grote groep blijft bij na afloop gezellig borrelen en dineren.

Aanmelden Tespelduyn Business Wildcard

Spelen op Tespelduyn

Met de Business Club Wildcard kun je onbeperkt spelen op onze golfbaan. Ontdek de afslag op hole 3 vanaf 23 meter hoogte met uitzicht over de hele Bollenstreek. Speel hole 5 als het waait vanuit zee of vanuit land. Leg je de bal op hole 7 voor het water of drive je in een keer richting de green? Elke hole heeft zijn eigen uitdaging op Tespelduyn!

Met ons introductielidmaatschap krijg je twee wildcards op naam van je bedrijf. Of je nu Gerard, Geraldine, Hanneke of Mart stuurt.
Bovendien kan je gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Van de driving range tot de putting greens. Van de pitch- en chip area tot de Parkholes. Verbeter je spel. Train. En wie weet win jij een van onze Business dagen!

Wil jij kennismaken met onze Business Club? Meld je dan direct aan

AanmeldenContact

Wil jij een starttijd reserveren?

Boek jouw starttijd