documentnaam WEB ©Maaike Petri Fotografie

Vijf redenen om een baan te boeken bij Tespelduyn

Houd je van golf, goed eten en gezelligheid? Dan is een rondje op Tespelduyn tussen de bollenvelden iets voor jou. Nog niet overtuigd? Check deze vijf redenen en spoed je naar hole 1!

De beste 9-holes baan

In 2019 is golfbaan Tespelduyn door Leadingcourses.nl bekroond tot beste 9-holes golfbaan in Nederland. Via dit platform geven golfers cijfers aan de golfbanen die zij spelen. Golfbaan Tespelduyn mag zich op basis van bijna 500 beoordelingen dus de beste 9-holes golfbaan van Nederland in 2019 noemen.

Bekijk hier de reviews op Leadingcourses

Altijd blij en gastvrij

De golfbaan focust op gastvrijheid. Niet alleen in de horeca; ook de marshalls zijn enthousiast om je een snelle lift de heuvel op te geven.. “Het moet van A tot Z vooral een leuke beleving zijn om bij ons te komen. Alles moet kloppen”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van het landgoed.

Lees en bekijk het verhaal van landgoed en golfbaan Tespelduyn

Het uitzicht

De afslag op hole 3 is niet makkelijk. Als de wind om de hooggelegen teebox waait, is concentratie o-zo belangrijk. Toch ben je waarschijnlijk afgeleid door het prachtige uitzicht. Zeker in het voorjaar is de afslag vanaf de 23 meter hoge heuvel prachtig: de bollen staan dan in volle bloei. Als je drive dan ook nog op de fairway belandt, heb je zeker weten een heerlijke dag!

 

De hole in one

Een hole in one; de meeste golfers gaan het niet meemaken. Mocht het toch gebeuren, laat het dan op golfbaan Tespelduyn zijn! Iedereen die een hole in one maakt krijgt een heerlijke fles champagne en een oorkonde.

documentnaam WEB ©Maaike Petri Fotografie 5

Tespelduyn = uitdaging

Hole 13 is de moeilijkste hole op de baan. Je speelt de bal vanaf de fairway terug de heuvel op. Hiervoor is een flinke balvlucht nodig en de juiste hoogte. Lukt het jou een par te maken op deze hole?

Wil jij golfbaan Tespelduyn ervaren? Check hier de prijzen en arrangementen..

Prijzen en arrangementen